PRIJAVA NA RADIONICU: „Utjecaj medija na mozak u razvoju"
Poštovane,
pozivamo vas u Pučko otvoreno učilište na drugu od dvanaest radionica/predavanja u ciklusu predavanja „Susreti s….“.

Predavanje „Utjecaj medija na mozak u razvoju“ održat će se u srijedu 27. ožujka 2019. u 17:30 sati u Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica, Trg bana Josipa Jelačića 6 (ulaz iz dvorišne strane), dvorana 2, prvi kat.

O predavanju: U suvremenom svijetu svakodnevno smo okruženi različitim elektroničkim medijima. Oni također preuzimaju sve veću ulogu u obiteljskom okruženju, ali i u odgojno-obrazovnoj i edukacijsko rehabilitacijskoj paradigmi. Gledanje u ekrane počinje od samog rođenja djeteta, te se broj sati provedenih ispred ekrana povećava s dobi djeteta. Kako i u kojoj mjeri mediji utječu na razvoj djece, kada mogu biti štetni, a kada poticajni za razvoj, neka su od pitanja na koja ćemo pokušati naći odgovore.

O predavaču: Eva Brlek magistrirala je edukacijsku rehabilitaciju na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Nakon fakulteta pohađa petogodišnju poslijediplomsku edukaciju iz realitetne psihoterapije u organizaciji William Glasser instituta iz Los Angelesa i Inštituta za Realitetnu terapiju u Kranju, te je stekla zvanje psihoterapeut pod supervizijom. Trenutno pohađa doktorski studij „Mediji i komunikacija“ na Sveučilištu Sjever. Završila je mnoštvo dodatnih tečajeva iz dječjeg razvoja, te terapijskih postupaka koji doprinose razvoju sposobnosti, znanja, i interesa kod djeteta. Radi u Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar kao defektolog-rehabilitator. Vlasnica je i direktorica Kabineta za razvojnu podršku i savjetovanje „Nueva“, koji je prvi kabinet na području Varaždinske županije koji nudi usluge razvojne procjene, edukacijsko rehabilitacijsku podršku, te psihoterapijsko savjetovanje.

Cijena predavanja: 150,00 kuna ( u cijenu je uračunat PDV).

Broj mjesta na radionici je ograničen.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti mr. sc. Kseniji Krušelj na e-mail adresu: ksenija.kruselj@pou-kop.hr

PODACI ZA PRIJAVU
NAZIV USTANOVE / IME I PREZIME: *
Your answer
OIB: *
Your answer
E-MAIL *
Your answer
TEL: *
Your answer
ADRESA *
Your answer
POŠTANSKI BROJ I MJESTO *
Your answer
POTREBNO IZDAVANJE R1 RAČUNA *
Privola za davanje suglasnosti za korištenje osobnih podataka *
Za potrebe prijave na radionicu koju organizira Pučko otvoreno učilište Koprivnica, potvrđujem sljedeće:
Required
da Pučko otvoreno učilište Koprivnica, Starogradska 1, Koprivnica prikuplja i obrađuje moje osobne podatke (ime i prezime, OIB, e-mail, adresa, telefonski broj, poštanski broj i mjesto) koje sam ispunio/la ili predao/la u prijavnom obrascu te ih koristi u svrhu sudjelovanja na radionici koju organizira Pučko otvoreno učilište Koprivnica.

Ova privola je dana dobrovoljno te sam upoznat/a da je u svakom trenutku mogu povući te tražiti prestanak daljnje obrade svojih osobnih podataka. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego je povučena.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service