Ερωτηματολόγιο για τους Πρωτοετείς Φοιτητές Τμήματος ΔΕΤ (Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021)
Αγαπητέ φοιτητή/ Αγαπητή φοιτήτρια του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ),

Το Ερωτηματολόγιο συντάχτηκε για να συλλέξουμε στατιστική πληροφορία και να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες ενημέρωσης των μαθητών Λυκείου και εκπαίδευσης των φοιτητών του Τμήματος (ΔΕΤ), του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ)

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι προαιρετική!
Θα είναι διαθέσιμο έως και τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.

Τα στοιχεία που ζητούνται προς συμπλήρωση συλλέγονται ανώνυμα ώστε να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των ατόμων που συμμετέχουν στην έρευνα. Επιπρόσθετα, τα στοιχεία που συλλέγονται έχουν επιλεγεί κατάλληλα ώστε τα πρόσωπα που συμμετέχουν να μην καθίστανται ταυτοποιήσιμα ακόμη και διαμέσω άλλης μορφής επεξεργασίας αυτών.

Οι πληροφορίες που θα συγκεντρωθούν, θα αφορούν αποκλειστικά τους παραπάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα διαφυλαχθούν με κάθε ευσυνειδησία και θα χρησιμοποιηθούν με απόλυτη εχεμύθεια, κυρίως ως στατιστικής φύσεως συγκεντρωτικά στοιχεία.

Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σου και τον χρόνο σου!
Λύκειο/ Πόλη
1. Ποια ήταν η πρώτη σου επιλογή στο μηχανογραφικό δελτίο;
2.1. Γιατί επέλεξες το Τμήμα ΔΕΤ (μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από μία απαντήσεις);
2.2. Αν στην προηγούμενη ερώτηση επέλεξες και/ την απάντηση "Άλλος λόγος", παρακαλείσαι να τον καταγράψεις.
3.1. Πώς πληροφορήθηκες για το Τμήμα ΔΕΤ (μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από μία απαντήσεις);
3.2. Αν στην προηγούμενη ερώτηση επέλεξες και/ την απάντηση "Άλλη πηγή ενημέρωσης", παρακαλείσαι να την καταγράψεις.
4. Ποιες περαιτέρω δράσεις θα πρότεινες να αναλάβει το ΔΕΤ για την ενημέρωση των μαθητών;
5. Είχες εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή/ συμμετείχες στο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας/ Υouth Entrepreneurship Summer School (YES);
Clear selection
6.1. Έχεις συμμετάσχει σε διαγωνισμούς επιστημονικών ενώσεων (π.χ. Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής, Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή οργανισμών (π.χ. WRO Hellas, JA Europe), οι οποίοι απευθύνονται σε μαθητές Λυκείου;
Clear selection
6.2. Αν στην προηγούμενη ερώτηση επέλεξες την απάντηση "Ναι", παρακαλείσαι να σημειώσεις τον διαγωνισμό επιστημονικών ενώσεων ή οργανισμών στον/ στους οποίο/ οποίους συμμετείχες.
7.1. Έχεις διακριθεί σε μαθητικούς διαγωνισμούς, αθλητικές διοργανώσεις ή σε άλλο πεδίο;
Clear selection
7.2. Αν στην προηγούμενη ερώτηση επέλεξες την απάντηση "Ναι", παρακαλείσαι να σημειώσεις τους μαθητικούς διαγωνισμούς, τις αθλητικές διοργανώσεις κτλ. όπου διακρίθηκες.
8.1. Έχεις ασχοληθεί με την ανάπτυξη εφαρμογών της Πληροφορικής;
Clear selection
8.2. Αν στην προηγούμενη ερώτηση επέλεξες την απάντηση "Ναι", παρακαλείσαι να επιλέξεις τις τεχνολογίες που έχεις χρησιμοποιήσει (μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από μία απαντήσεις).
8.3. Αν στην προηγούμενη ερώτηση επέλεξες και/ την απάντηση "Άλλο", παρακαλείσαι να σημειώσεις τις εφαρμογές που έχεις χρησιμοποιήσει και δεν αναφέρονται στην προηγούμενη ερώτηση.
9. Θα σε ενδιέφερε να συμμετάσχεις στις online ενημερωτικές δράσεις του Τμήματος ΔΕΤ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε Λύκεια και Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης;
Clear selection
10. Πρόσθετες πληροφορίες τις όποιες θα ήθελες να σημειώσεις:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy