Moeilijke dingen makkelijk maken          
26 september 2023 | 19:00-22:00
Sign in to Google to save your progress. Learn more
In Nederland beheerst 60% van de mensen een taalniveau van B1 of lager, terwijl de meeste communicatie binnen Nederland zich richt op C1 niveau. Ben jij je bewust dat veel communicatie voor een groot gedeelte van de bevolking onbegrijpelijk is? De workshop 'Moeilijke dingen makkelijk maken' richt zich op het vergroten van bewustwording en vaardigheden rondom taal en jouw taalgebruik. 

**Review: Deze workshop was een goede bewustwording voor mezelf. Er werden goede tips en tricks vertelt die ik kan meenemen in mijn eigen praktijk!
Wil je deelnemen aan deze interactieve en leerzame workshop op 26 september 2023 van 19:00 tot 22:00 uur? Vul dan dit inschrijfformulier verder in. Je ontvangt z.s.m. een bevestiging van jouw inschrijving en ongeveer twee weken voor aanvang van de workshop, ontvang je een uitnodiging met praktische informatie.   
Voornaam en voorletter(s) *
Achternaam *
E-mailadres *
Adres & woonplaats *
Telefoonnummer *
Vraag/opmerking (optioneel)
Met het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens. De gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van deze inschrijving. Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy