1η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Υ. YOUTH.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου κάνουμε τη πρώτη μας πεζοπορία στον Υμηττό! Θα ακολουθήσουμε τη διαδρομή Πυροφυλάκιο Δ. Καραμολέγκου- Ταξιάρχες-Ανάληψη-Καλοπούλα. Είναι μία όμορφη διαδρομή 4,5 χιλιομέτρων μέσα σ' ένα καταπράσινο μονοπάτι , ιδανικό για το πεζοπορικό σας ξεκίνημα.
Προσκαλούμε ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ και ΝΕΟΥΣ 🚶‍♂️🚶‍♀️ εώς 25 ΕΤΩΝ για να περπατήσουμε τον πανέμορφο Υμηττό, να γνωριστούμε μεταξύ μας και προπάντων να περάσουμε καλά!
Σημείο συνάντησης και αφετηρία το Πυροφυλάκιο Δ. Καραμολέγκου στις 08:00 το πρωί της Κυριακής.
Απαραίτητος Εξοπλισμός:
• Άνετα παπούτσια (κατά προτίμηση μποτάκια πεζοπορίας) 🥾
• Άνετα ρούχα
• Νερό και Σνακ (μπάρα δημητριακών, φρούτο) 🍌🍇🍏
*είναι καλό να έχετε φάει μια ώρα πριν ελαφρύ πρωινό .
• Καπέλο 🧢
• Προαιρετικά: Αντηλιακό, γυαλιά ηλίου👓

Για οποιαδήποτε πληροφορία στο e-mail: info@poymittou.gr και στα τηλέφωνα: 6982294236 και 6937833712.

Email address *
Ονοματεπώνυμο
Ηλικία
Τηλέφωνο επικοινωνίας
ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ : Έχοντας ενημερωθεί για τον τρόπο υλοποίησης της δράσης, λαμβάνω μέρος σε αυτή με αποκλειστικά δική μου πρωτοβουλία και ευθύνη και φέρω την πλήρη ευθύνη για τη λήψη και χρήση των ατομικών μου μέτρων ασφαλείας, και εν όψη κορονοϊού, αναλαμβάνω δε δια του παρόντος με τη βούλησή μου την ευθύνη για το σύνολο των τυχόν κινδύνων βλάβης μου που σχετίζονται με τη συμμετοχή μου και επιπλέον δηλώνω και αναγνωρίζω ρητά και ανεπιφύλακτα ότι η Περιπατητική ομάδα Υμηττού, δεν φέρει ουδεμία αστική ευθύνη για τραυματισμούς και οποιοδήποτε άλλο ζήτημα υγείας ανακύψει για εμένα, στο πλαίσιο της συμμετοχής στην ανωτέρω δράση. Εφόσον διαφωνώ με τα παραπάνω καθώς και με τον τρόπο οργάνωσης της δράσης, οφείλω να αποχωρήσω από αυτή. Επιθυμώ να συμμετέχω στη δράση με προσωπική μου ευθύνη . *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy