Formular de înscriere
În perioada 14-15 aprilie 2016, Asociația Mișcarea pentru Acțiune și Inițiativă Europeană organizează Forumul Diversității Culturale, un eveniment ce aduce în prim plan importanța diversității ca (re)sursă în dezvoltare și invită reprezentanții minorităților noi și vechi, specialiști în domeniului cultural, relații internaționale, migrație, educație, reprezențanți ai autorităților publice și publicul larg să ia parte la discuții și să descopere modul în care diferite culturi au transformat și transformă orașul în care trăim.
Agenda evenimentului poate fi accesată pe site-ul www.newminorities.com/forum
Înscrierile se pot face pentru cele două zile ale evenimentului, sau doar pentru unele dintre sesiuni/ workshop-uri.

Pentru întrebări, puteți să ne scrieți la office@maieuropean.ro sau să ne contactați telefonic la 0747.388.426

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București și ARCUB - Centrul Cultural al Municipiul București.

Vrem să ne cunoaștem
Nume și prenume *
Your answer
Organizația
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefon
Your answer
Joi, 14 aprilie 2016
Pornind de la rolul diversității culturale în relațiile internaționale, prezentând exemple din alte state europene, analizând rolul minorităților naționale și impactul noilor cetățeni, prima zi a Forumului aduce în dezbatere diversitatea culturală. Cele trei sesiuni plenare reunesc reprezentanți ai Ministerului Culturii, Organizației Internaționale a Migrației, Institutelor Culturale străine, specialiști în domeniul cultural și cercetători.
Voi participa la: *
Required
Vineri, 15 Aprilie 2016
Cea de-a doua zi a Forumului este dedicată rolului diversității în transformarea Bucureștiului, prezentând atât modul în care diferitele culturi au influențat capitala în ultimii 25 de ani, cât și provocările privind integrarea migranților și a refugiaților. Cele două workshop-uri desfășurate în paralel vor reuni reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, institute culturale și ONG-uri. Ziua va fi completată de lansarea "Îndrumarului de educație multiculturală" și prezentarea rezultatelor atelierelor creative realizate în cadrul proiectului Noile minorități din municipiul București.
Voi participa la: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service