Aanmeldingsformulier Markt Snor Voorjaarsfestival
Hoi!

Wat leuk dat je je (weer) wilt aanmelden voor de Snormarkt! Je hebt tot uiterlijk 6 mei om dit fomulier in te vullen, daarna gaan we puzzelen met de kraamindeling. Het festival vindt plaats bij de Vrijhaven (Nijverheidskade) in Utrecht, op 26 mei 2019 en duurt van 12:00 - 17:00 uur.

Uitgeverij Snor verhuist naar de Nijverheidsweg 6 en organiseert samen met creatieve broedplaats de Nijverheid één van de leukste familiefestivals van Nederland: het SNORfestival 2019! Daar hoort uiteraard een markt bij. Het SNORfestival is een speeltuin voor alle leeftijden waarbij je van alles kunt zien, horen, leren, proeven en doen. De entree is €3,- per persoon en voor kinderen onder de 12 jaar is de toegang gratis.

We kijken ernaar uit je daar te zien!

Lieve groetjes,

Uitgeverij Snor, Ann de Vries & Saskia van Leeuwen
demarktvansnor@gmail.com / 06 5555 7077

Contactpersoon *
Your answer
E-mailadres: *
Your answer
Telefoonnummer: *
Your answer
Kraam *
Alle kramen hebben een zijn 2 meter (halve kraam) of 4 meter breed (hele kraam). De diepte is altijd 1.20. Een halve kraam deel je met een andere kraamhouder, dus je staat dan samen in een 4-meterkraam. Na aanmelding sturen we je een factuur, de betaling is direct de bevestiging voor deelname.
Required
Factuur
Na aanmelding sturen we je een factuur, deze dient binnen de betaaltermijn en/of voor de markt plaatsvindt betaald te zijn. Hiervoor hebben we jouw volledige factuuradres nodig (LET OP : Hiervoor hebben we nodig : tenaamstelling, straat + huisnummer, postcode, stad).
Factuuradres *
Your answer
Ik verkoop: *
Your answer
Heb je stroom nodig? Zo ja, hoeveel en wat wil je graag aansluiten? *
Neem hiervoor zelf een haspel of een verlengblokje met voldoende stroompuntjes mee.
Your answer
Ik kom aan op de locatie... *
Eventuele extra opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service