TWO Decades of GLORY – ilmoittaudu heti, paikkoja rajoitetusti!
GS:n 20-vuotista taivalta juhlitaan lauantaina 19. elokuuta Radisson Blu Royal hotellin kokoustiloissa (Runeberginkatu 2). Tilaisuus on tarkoitettu kaikille seuran entisille ja nykyisille jäsenille sekä heidän perheilleen. Juhla alkaa klo 17.30 alkumaljan nostolla, sisään pääsee klo 17.00 alkaen. Tilassa on narikka ulkovaatteita varten.

Juhla on coctail-tilaisuus, jossa tarjolla vähän Aasiaa, Lähi-Itää ja streetiä alkoholittomine juomineen. Tilassa on myös baari ja mahdollisuus muiden juomien ostoon. Pukeutumiskoodi juhlaan on smart casual. Koko perheen tilaisuus kestää klo 21 asti, jonka jälkeen iltajuhla jatkuu täysi-ikäisten kesken.

Juhlassa on luvassa ruokailua, ohjelmaa, musiikkia ja yhdessäoloa. Lisäksi paikanpäällä palkitaan 5-, 10-, 15- ja 20 vuotta seurassa toimineita jäseniä.

Juhlijoita mahtuu mukaan 300. Toimi ripeästi, niin varmistat paikkasi GS:n koko perheen 20-vuotisjuhlassa. Radisson Blu Royal sijaitsee aivan Kampin metroaseman läheisyydessä.

Tilaisuuteen myydään 35 euron hintaisia illalliskortteja. Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake. Lasku lähetetään ilmoittautumisen (31.7.) jälkeen 5 päivän maksuajalla. Täytä huolellisesti kaikki ilmoittautumislomakkeen kohdat.

Ilmoittautumisaikaa on 7.8. asti, jonka jälkeen ilmoittautuneille ja laskun maksanneille lähetetään illalliskortti sähköpostitse. Tarkistamme ilmoittautuneet juhlassa nimilistasta, joten korttia ei ole pakko tulostaa mukaan.

Lisätietoja:
Valmennuskoordinaattori
Hanna Salo
toimisto@goldenspirit.fi

Osallistujan nimi *
Mikäli samasta perheestä osallistuu useita henkilöitä, tulee tässä kohdassa ilmoittaa kaikki osallistujat
Your answer
Illalliskorttien lukumäärä *
Osallistujan sähköpostiosoite *
Your answer
Erikoisruokavalio ja ruoka-aine allergiat
Ilmoita tässä myös kasvisruokavaliosta
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms