Ilmoittautuminen Fyysikkospeksin näyttely-, tanssi- ja bändihakuun
Fyysikkospeksi on itsensäylittävä ja poikkitieteellinen produktio, jossa juuri sinä voit olla mukana! Haemme nyt innokkaita näyttelijöitä, tanssijoita ja bändiläisiä ensi syksyn päräyttävimpään show’hun. Fyysikkospeksi on produktio, jossa jokaista tekijää kannustetaan ylittämään itsensä. Ei siis haittaa, vaikka et olisi aiemmin lavaa kuluttanut vaan tärkeintä on innostus!

DL tälle ilmolle on su 12.5.
Nimi? *
Your answer
Sähköposti? *
Your answer
Näyttelijät
Fyysikkospeksin näyttelijähaku eli castingit järjestetään ti 14.5. ja to 16.5. Päiviä on kaksi, joista hakija osallistuu jompaan kumpaan. Näiden lisäksi järjestämme kaikille avoimet improvisaatioharjoitukset su 5.5. ja ti 7.5. Improharjoitukset eivät ole osa hakuprosessia, eli niiden perusteella ei tehdä valintoja. Tule siis kokeilemaan miltä heittäytyminen tuntuu tai verryttelemään improvarpaita ennen varsinaista castingiä!

Näyttelijöiden treenikausi alkaa kesäkuun alussa ja treenejä on pari kertaa viikossa arki-iltoina. Treeniajat sovitaan yhdessä näyttämöporukan kesken valintojen jälkeen. Mikäli varsinaiset casting-päivät eivät sovi sinulle, laitathan viestiä osoitteeseen lauri.seppalainen@aalto.fi.
Tanssi
Kaikille tanssihakuun ilmoittautuville järjestetään tutustumispäivä yhteisten treenien merkeissä maanantaina 20.5.
Mikäli osallistujia on paljon, valinta tehdään ensisijaisesti heittäytymiskyvyn ja motivaation, eikä niinkään tanssitaitojen perusteella. Jos treenipäivä ei sovi sinulle, laita viestiä osoitteeseen patrik.muhojoki@aalto.fi (tai TG:ssä @PMuhojoki).
Bändi
Tervetuloa Fyysikkospeksin rekryjameihin!

Jamit järjestetään Polirytmin treenikämpällä Tiilihuoneella Smökin takaosassa. Jameille äänestetään ensisijaisesti yksi aika, mutta voimme pitää toisetkin jamit jos kaikille yhteistä aikaa ei löydy. Äänestää voit osoitteessa https://doodle.com/poll/xighp8ccvb8x56qd

Jameihin on hyvä varata vähintään kaksi tuntia aikaa. Jos et pääse tai et aio osallistua jameihin ota yhteyttä maestroihin @AKivivirta @himasenjoel. Doodlen deadline on sunnuntaina 12.5, jonka jälkeen päätämme jamien ajan ja lähetämme ennakkotehtäväbiisin. Bändin kokoonpano päätetään hakemuksien ja jamien perusteella.
Mihin haet? *
Required
Jos haet useampaan ylläolevista, voit kertoa tässä preferoimasi järjestyksen (esim. "näyttely, bändi, tanssi")
Your answer
Terkkuja/palautetta/kysyttävää?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service