Hamar Teater Ung 1 - 2019
Vi øver mandager kl. 17:15 – 18:00

Oppstart:
Uke 36: mandag 2. september
Uke 41: høstferie (7. – 11. oktober)

Siste øvelse før jul: mandag 2. desember (med visning/forestilling)

-

KONTINGENT HØSTEN 2019: 1000,-

-

Det er ny påmelding for vår-sesongen 2020.
Den starter uke 2. Første øvelse etter jul: mandag 6. januar.
Vinterferie uke 8 (17. – 21. februar).
Visning/forestilling i slutten av mars 2020

Om Teateret:
Mandagsøvelse:
- oppvarming, fysiske øvelser og andre typer teaterteknikk
- improvisasjon
- stemmearbeid
- arbeid med hovedoppsetningen

OBS: Visningene i denne gruppa er interne og uten stor vekt på roller og manus, hovedfokuset vårt ligger på å utvikle trygghet, samspill og spilleglede hos ungene.

Gruppa deles som oftest i to eller mer for at alle skal få så godt utbytte som mulig av øvelsen siden det ofte er tre...

Forpliktelser:
Oppmøte: Til vanlige prøvedager er det viktig at vi får beskjed om fravær i god tid, dvs. senest en uke før fraværsdag. Tiden vi har sammen er begrenset, så vi må legge stor vekt på oppmøte- og prøvedisiplin.

Lederne/instruktørene rullerer: Vi har forskjellig kompetanse, som kan være ønskelig til forskjellig tid. Dette vil også gjøre det enklere for oss å beholde kontinuitet og kvalitet i undervisningen selv om en av lederne er på turné/reise. Det vil allikevel være naturlig at det etter hvert utpeker seg en eller to som hovedansvarlig for de enkelte gruppene.

Teaterpublikum! Å se teater gir en økt forståelse av hva det vil si å stå på en scene, og det er også bra å ha felles referanser. Derfor har alle deltakere i Hamar Teaters barne- og ungdomsgrupper fribilletter til alle forestillingene Hamar Teater selv produserer/arrangerer. Vi vet at hverdagen er travel for mange, men håper at dere allikevel tar dere tid til å SE litt teater- ikke bare spille selv!

Bilder av deltagerne: Vi tar bilder under prøver og på forestillingene. Så lenge vi ikke hører noe regner vi det som i orden at vi bruker bilder av de medvirkende i program, plakat, hjemmeside o.l.

Kontaktinfo:
Vi må ha fungerende e-postadresse og mobiltelefon til minst en foresatt. I tilfeller der skuespillerne opererer med to adresser (eks. delt omsorg o.a) bør vi ha begges adresser. Vi ønsker også å ha informasjon om forhold som kan påvirke skuespillernes opplevelse og aktivitet i gruppa (allergier, diagnoser o.a.) Da blir det lettere for oss å gi deltagerne trygge forhold å jobbe under.
SØKER
Navn *
Your answer
Født *
??.??.????
Your answer
Klassetrinn fra høsten *
Your answer
Skole fra høsten *
Your answer
FORESATTE
Navn + full adresse *
Your answer
Email foresatt *
Your answer
Telefon foresatt *
Your answer
Regning sendes til *
Your answer
Eventuelle merknader
Your answer
Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss på hamarteater@gmail.com
Påmelding:
Jeg har lest påmeldingsteksten! *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service