Pici Piac 2019. július 14. LARUS regisztráció / ÚJ jelentkezőknek
A Pici Piac egy babáknak-mamáknak-gyerekeknek szervezett dizájn vásár kizárólag válogatott minőségű, itthon készített, kézműves termékekkel vagy hazai prémium szolgáltatásokkal. Ezen az előregisztrációs űrlapon keresztül a 2019. július 14-ei (vagy későbbi) Pici Piacra lehet jelentkezni azoknak az ÚJ kiállítóknak, akiket a zsűri korábban még nem válogatott be.
A vásár pontos ideje és helye: 2019. július 14. vasárnap 9-18-ig >>> Larus Rendezvényközpont (https://larusevent.hu/ 1124 Budapest, Csörsz utca 18/b)
Amennyiben a júliusi vásárra időközben betelnek a helyek, de a zsűri elfogadta a pályázatodat, lehetőséged nyílik, hogy innentől bármelyik későbbi Pici Piac vásárra regisztrálj.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ a júliusi vásárra: 2019. június 16. vasárnap éjfél >>> LEZÁRULT!

A vásárra ezen az űrlapon keresztül lehet csak jelentkezni (e-mailben, telefonon, facebookon nem érvényes a jelentkezés), majd a beérkezett jelentkezők közül a zsűri titkos szavazással választja ki azokat a márkákat, akik részt tudnak venni a későbbi Pici Piac vásárokon. A zsűri minden jelentkezőt kiértesít, és legkésőbb a jelentkezési határidő letelte után 1 héttel mindenki kap e-mailt a döntésről.

A zsűri elsősorban a következő szempontokat veszi figyelembe a kiválasztásnál:
- magas minőség és esztétikai érték
- érdekesség, relevancia a célcsoport számára
- egyediség, különlegesség
- hazai készítésű / tervezésű termék vagy nyújtott szolgáltatás

A fentieken kívül a köv. szempontokat is figyelembe vesszük, hogy az adott Pici Piacra milyen kiállítókat választunk ki.
1) milyen aktivitásokkal, újdonságokkal, kommunikációval támogatnátok a Pici Piacon való megjelenéseteket annak érdekében, hogy minél több vásárlót vonzzatok Ti is a vásárra
2) a kiállítók összetétele minél színesebb és változatosabb legyen, így minden termékkategóriából csak meghatározott számú kiállító vehet részt egy adott vásáron

Köszönjük a megértéseteket és együttműködéseteket!

Email address *
A jelentkező adatai
Mi a márka neve, amivel részt szeretnél venni a vásáron? *
A márka oldala, ahol képek is láthatóak a termékről / szolgáltatásról *
Fontos, hogy jó minőségű fotók legyenek és minimum 1 link megadása kötelező, ami lehet a facebook oldalad, a weboldalad, blogod stb. Miért kérjük? Azért, mert anélkül, hogy látnánk képeket a termékedről, nem tudjuk eldönteni, hogy mennyire passzolnál a vásár profiljába.
A vásáron milyen termékekkel/szolgáltatásokkal szeretnél megjelenni? *
Több válasz is megjelölhető. Ha egyikbe sem tudod besorolni magadat, válaszd az egyéb opciót és írd meg milyen terméket / szolgáltatást kínálsz!
Required
A márkád bemutatása 1, azaz egy lényegretörő, frappáns mondatban *
A márkád bemutatása 3 mondatban (max. 500 karakter) *
Helyszíni megjelenés támogatása *
Milyen aktivitásokkal, újdonságokkal, kommunikációval támogatnád a Pici Piacon való megjelenésedet? Itt bármit felsorolhatsz, amit azért tennél, hogy minél jobban aktivizáld a saját vásárlóidat, hogy minél több látogatót vonzz a Pici Piacra, amennyiben bekerülsz.
KAPCSOLATTARTÁS
Kontakt személy neve *
Kompetens személy, akivel a kapcsolatot tarthatjuk vásárral kapcsolatos infók és a márkával kapcsolatos kérdések ügyében
e-mail címe *
Kérlek, figyelj, hogy ne legyen benne elgépelés, mert erre az e-mail címre fogjuk Neked küldeni a visszaigazolást, hogy jöhetsz-e + később a fontos infókat!
Mobil száma *
REGISZTRÁCIÓS LEHETŐSÉGEK
Amennyiben a zsűri beválogat a Pici Piac kiállítók körébe, az alábbi regisztrációs lehetőségek közül tudsz majd választani.
Alap regisztráció: asztal / hely díja
A regisztráció díja egységesen 15.000 Ft + áfa / hely. Amennyiben nem kérsz asztalt, mert saját bútort / állványt hozol, abban az esetben is ugyanennyi a regisztrációs díj! 1 hely (függetlenül attól, hogy mekkora asztalt kérsz vagy hozol) 160 cm x 160 cm saját területet jelent, ennyivel tudsz gazdálkodni szabadon. Minden hely mellett van további kb. 40 cm széles szabad terület, ahol mászkálni tudsz a standod és a vásárlók között. Így jár mindenkinek 2 méternyi széles hely a berendezéstől függetlenül.
Asztal méretek:
1) 160x80 cm (Az asztal mellett NINCS lehetőség semmilyen állvány elhelyezésére)
2) 120x90 cm (Az asztal mellett van kb. 40 cm-nyi extra helyed, ahova kitehetsz 1 db saját állványt vagy roll-upot stb.)
3) nem kérsz asztalt, saját bútort / állványt hozol (és figyelembe veszed a fenti hely korlátozást)

Elektromos áram külön igényelhető extra díj nélkül.

Parkolás
A parkolás egész napra kedvezményesen: 2.000 Ft + áfa (egyszeri ki- és behajtással!). A mélygarázs közvetlen liftes összeköttetésben van a Larus rendezvényközponttal. Ha nem foglalsz helyet rajtunk keresztül egész napra, akkor reggel csak 9 óra után tudsz behajtani a mélygarázsba és utána 450 Ft/óráért lehet bent parkolni, amíg vannak szabad helyek. Az utcán a parkolás teljesen ingyenes, de hamar elfogynak az utcai parkolóhelyek!
KOMMUNIKÁCIÓS LEHETŐSÉGEK
A Pici Piacon természetesen részt tudsz venni úgy, hogy semmilyen kiegészítő kommunikációs lehetőséget nem kérsz, csak az asztalért fizetsz, illetve egy bemutatkozó facebook posztot mindenképpen kapsz majd. Azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy azok a kiállítók, akik a vásár előtt intenzív kampányt folytatnak, és ezáltal "felkészítik" a vásárlókat, sokkal nagyobb forgalmat bonyolítanak a helyszínen és a vásár utáni hetekben is, mint azok, akik nem használták ki a saját csatornáikat, illetve a Pici Piac által biztosított kommunikációs lehetőségeket.
Az alábbi lehetőségek közül választhatsz majd egyet-egyet, vagy akár igénybe veheted az összeset is, amennyiben bekerülsz.
facebook nyereményjáték
A játék mechanizmusa: minden nap bemutatunk egy-egy terméket/szolgáltatást a Pici Piac esemény oldalán, amit meg lehet nyerni. A játékosoknak 2 dolgot kell tenniük: fel kell iratkozniuk a Pici Piac hírlevelére és válaszolniuk kell a facebook posztban feltett kérdésre, ami természetesen az adott termékkel kapcsolatos. A nyereményjátékhoz Te határozod meg, hogy milyen terméket ajánlasz fel (saját költségen), mi legyen a megválaszolandó kérdés és 1 db fotót is közzéteszünk a nyereményről (lehet montázs is). A nyeremény eljuttatása a nyertes számára is a Te feladatod, ezt a nyertessel már közvetlenül Te tudod egyeztetni.
A facebook nyereményjátékban való részvétel díja: 3.000 Ft + áfa
Önálló, saját hírlevél a Pici Piac teljes adatbázisára
Ezzel a lehetőséggel az összes Pici Piac hírlevél feliratkozónak tudsz rajtunk keresztül küldeni egy önálló e-mailt, amiben csak az általad megadott szöveg, képek, linkek szerepelnek, az egész e-mail csak a Te márkádról / híredről / akciódról / nyereményjátékodról szól. A hírlevél időzítését is Te határozod meg, kiküldheted még a Pici Piac előtt vagy bármikor máskor az év folyamán, amikor egy újdonságot, hírt, akciót szeretnél megtámogatni és minél több emberhez eljuttatni. A Pici Piac adatbázisában több mint 9.000 fő található, a hírlevelek megnyitási aránya akár 20-25% is lehet, ami bőven az iparági átlag fölött van (köszönhetően a jó minőségű, affinis feliratkozói bázisnak).
Az önálló, saját hírlevél kiküldés egyszeri díja: 10.000 Ft + áfa, ami egy kampány értékelő riportot is tartalmaz.
Kiemelt facebook hirdetés
A facebook hirdetéssel megtöbbszörözheted a posztod elérését, és egy minimális támogatással is több ezer releváns emberhez eljuttathatod az üzeneted. A saját bemutatkozó posztodat mindenképpen kitesszük a Pici Piac hivatalos facebook oldalára, a hirdetés igénybevételével azonban extra támogatást is adunk ugyanennek a bejegyzésnek az organikus elérésen felül: ennek díját teljes egészében a hirdetésre fordítjuk, vagyis ezen lehetőség igénylése esetén a saját posztodat a kiválasztott büdzsével hirdetjük meg pluszban, hogy még nagyobb célcsoporthoz eljusson.
A facebook hirdetés díját magad tudod kiválasztani: 1.000 Ft (+áfa), 2.000 Ft (+áfa) vagy 3.000 Ft (+áfa) hirdetési büdzsével.
KUPONFÜZET
A korábbi kuponfüzeteknek nagyon nagy sikere volt, úgyhogy most is lesz, 2 különálló kiadással:

1) az első még a vásár előtt fog megjelenni és online lesz letölthető, illetve a vásáron is fogjuk terjeszteni nyomtatott formában. Ez a kuponfüzet csupa olyan kedvezményt fog tartalmazni, amit a helyszínen lehet beváltani a részt vevő kiállítók standjainál. Ez tulajdonképpen egy helyszíni értékesítést segítő eszköz, aminek segítségével a vásárra látogatók kedvezményesen vásárolhatnak a kuponfüzetben szereplő kiállítóknál a helyszínen. A kuponfüzet óriási előnye, hogy az abban szereplő márkával több alkalommal is találkozik a célcsoportunk, így könnyen felkelthetjük a figyelmüket a saját termékünkre/márkánkra már a vásár előtt is, és motiválhatjuk őket egy kizárólag a helyszínen érvényes akcióval/különleges kedvezménnyel, hogy mindenképpen látogassák meg a mi asztalunkat!

2) a második kuponfüzetet pedig a vásár után fogjuk terjeszteni és csupa online beváltható kupont fog tartalmazni azok számára, akik nem tudtak eljönni a Pici Piacra, vagy ugyan eljöttek, de nem vásároltak (még). Ezzel a kuponfüzettel a potenciális vásárlókat a webshopodra / facebook áruházadba tudod terelni, és a speciális kedvezménnyel motiválni tudod őket, hogy nálad vásároljanak. Ezt a második kupont többek között azért is hívtuk életre, mert a Pici Piac követőinek jelentős része nem budapesti, csak a távolból figyelik az eseményeinket, olvassák a hírleveleinket, és vágynak rá, hogy megismerjék a Pici Piacos márkákat. És ha már nincs lehetőségük személyesen, akkor legalább online vásárolhassanak -- az ő számukra egy igazi kincsesbánya a kuponfüzet, hogy kedvezményesen tudjanak vásárolni kedvenc márkáiktól.

Mindkét kuponfüzetet intenzív kampánnyal fogjuk támogatni (social media posztok, hirdetések, hírlevél, helyszíni terjesztés), hogy minél több letöltést generálhassunk.
Azt, hogy a kuponfüzetben milyen akcióval szeretnél megjelenni, teljesen rád van bízva: Te csak megadod számunkra a kedvezmény részleteit (szöveg + fotó), mi pedig beszerkesztjük a kupont és gondoskodunk róla, hogy az minél szélesebb közönség számára eljusson. Az is a Te döntésed, hogy mindkét kuponfüzetben szeretnél-e megjelenni vagy csak az elsőben / másodikban.

A kuponfüzetben való megjelenés díja:
- csak az első, helyszíni kuponfüzetben: 3.000 Ft + áfa
- csak a második, vásár utáni online kuponfüzetben: 3.000 Ft + áfa
- mindkét kuponfüzetben: összesen 5.000 Ft + áfa

MEGJEGYZÉS
Ha szeretnél bármi megjegyzést fűzni a jelentkezésedhez, itt megteheted.
A PICI PIACON VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI - kérlek, ezt figyelmesen olvasd el!
- a vásárra csak saját termékkel/szolgáltatással lehet jelentkezni, és ezen regisztráció elküldésével nyilatkozol, hogy az általad készített termék / kínált szolgáltatás a saját szellemi terméked, aminek minden jogdíját (vagy más hazai termék esetén annak forgalmazási jogát) birtoklod
- az űrlap kitöltése még nem jelent automatikus részvételt, a jelentkezőket a fenti szabályok figyelembevételével mi választjuk ki, akik utána tudnak regisztrálni az adott eseményre
- amennyiben elfogadtuk a jelentkezésedet, e-mailben értesítünk és megírjuk a regisztrációval kapcsolatos további tudnivalókat
- mindenki maga felel a hatályos jogszabályoknak való megfelelésről, vagyis hogy az általad értékesített termékekkel kapcsolatban minden engedéllyel rendelkezel, minden számlázási, nyugtaadási kötelezettségnek eleget teszel, valamint a vásáron a saját és segítőid foglalkoztatásáért, bejelentéséért is te felelsz.
Az űrlap kitöltésével elfogadod a Pici Piac regisztrációs feltételeit és magadra nézve kötelező érvényűnek tekinted. *
Amennyiben elfogadod a Pici Piac regisztrációs feltételeit, kérlek, tegyél egy pipát!
Required
A szervező adatai
Cégnév: My babyberry Kft.
Cím: 1122 Budapest, Maros utca 24.
Adószám: 24982795-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-192894
Kapcsolattartó: Katona Eszter
Telefonszám: 70/319-9824
E-mail cím: picipiac@babyberry.hu
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Babyberry. - Terms of Service