Smida Ride 2022

În 2022, Someș Delivery revine la Smida Jazz Festival pe două roți! Politica festivalului este clară, dacă pedalezi la festival primești acces gratuit (full-pass festival și camping).

Traseul A (nivel mediu) Bologa - Smida / Smida - Huedin

TUR vineri 19.08 - 7:30 la gara din Cluj

La fel ca anul trecut, pornim din Cluj, la ora 7:48 cu trenul până la Bologa, apoi pedalăm de acolo 43 km. Mergeți alături de colegi ai Someș Delivery și Clujul Sustenabil. 

RETUR luni 22.08 - 10:00 la intrarea principală din festival

La întoarcere, pornim la ora 10:00 din fața intrării principale în festival, pedalăm cei 47 de km până la Huedin de data asta de unde luăm trenul înapoi spre Cluj la 16:55. În Continuare veți fi alături de colegi noștri de la Someș Delivery și Clujul Sustenabil. Dacă nu prindem trenul de 16:55, mai este unul la 17:45.


Traseul B (nivel avansat) Cluj - Huedin - Smida / Smida - Râșca - Cluj

TUR vineri 19.08 - 8:45 la obelisc / bul. Eroilor

Pentru tura directă Cluj - Smida, ne vedem pe bulevardul Eroilor la obelisc pentru o cafea și o scurtă ședință tehnică. La ora  9:00 - decolăm 

Aceasta tură este mai lungă, aproximativ 100 km, și necesită un nivel mediu-avansat / avansat. Veți pedala alături de riderii de la Reborn Bicycle și Cluj Fixed Gear, ei cunosc traseul și îi puteți urma pe ruta propusă de ei: Cluj - Gilău - Huedin - Călata - Răchițele - Smida.

Persoana contact- Bogdan Vrabie, tel 0753695313

RETUR luni 22.08 - 10:00 la intrarea principală din festival 

La întoarcere, pornim la ora 10:00 din fața intrării principale în festival și-i vom urma din nou pe cei de la Reborn Bicycle și Cluj Fixed Gear pe traseul de întoarcere care va fi diferit: Smida - Răchițele - Călata - Văleni - Râșca - Căpușu Mare - Gilău - Cluj. Traseul va fi unul tot de aproximativ 100 km, dar va profita de mult mai multe coborâri și un peisaj diferit. Punctul de sosire în Cluj va fi tot pe bulevardul Eroilor la obelisc.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume *
Vârstă *
Nr de telefon *
E-mail *
Vreau să particip în grupul pentru:   *
Transport persoane și bagaje *
Echipamentul este important. Pentru această tură vei avea nevoie de cele de mai jos. Casca este obligatorie.
Bifează căsuțele pentru ceea ce îți poți asigura:
*
Required
Ai mai fost cu noi anul trecut? *
Sunt de acord că prin furnizarea/ divulgarea/ completarea datelor mele personale, acestea să fie prelucrate conform prevederilor Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, în scopul organizării evenimentului Smida Ride 2022. Datele personale nu vor fi folosite în nici un alt scop decât cel al organizării evenimentelor în care participantul s-a înscris.
*
Ai întrebări pentru noi?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy