Wat vind jij van de treindienst vanaf december 2020?
Op 13 december 2020 voert de NMBS enkele wijzigingen door in haar aanbod. TreinTramBus wil via deze weg jullie bevindingen, opmerkingen en vragen bundelen. Ook positieve veranderingen voor jouw situatie horen we graag! Met de info die we hier verzamelen, willen we optimaal de belangen van de gebruikers behartigen, in onze werking en structurele contacten met de NMBS. Via deze link vind je de opvallendste wijzigingen terug: http://treintrambus.be/actueel/ov-nieuws/2849-nmbs-13-december-2020-nieuwe-dienstregeling.html. Ook geeft de routeplanner van de NMBS (via https://www.belgiantrain.be/nl te bereiken) al de nieuwe dienstregeling aan vanaf 13/12.

Via het emailadres hieronder houden we je op de hoogte en nemen contact op bij eventuele verdere vragen.
Email address *
Op welke lijn/verbindingen situeert je melding zich? Dit kan het lijnnummer zijn (als je dat kent), het begin- en eindstation van je traject. *
In welke provincie doet de kern van je probleem zich voor? *
Beschrijf je melding *
Probeer zo precies mogelijk te zijn in je antwoord. 'De trein die ik neem, zal niet meer op dezelfde manier rijden' is een terechte melding, maar daarmee kunnen we niet aan de slag. Wel 'Trein X zal om 16u32 toekomen in halte Y, waardoor mijn overstap met Trein Z moeilijk zal zijn.' of 'Activiteit X eindigt in normale tijden om 22u, maar omdat mijn laatste trein al om 21u50 vertrekt, geraak ik niet met het ov thuis' is een veel duidelijker antwoord, waarmee we effectief aan de slag kunnen.
Hoe zou jij het probleem in je melding aanpakken?
De NMBS (en infrabel) werken met beperkte middelen werken. Het aanleggen van extra capaciteit of aankopen van extra materiaal zou inderdaad veel problemen kunnen oplossen, maar zijn dure en trage aangelegenheden.
Welke nieuwe verbinding/verbetering van het aanbod zou je in de toekomst graag gerealiseerd zien?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy