Psihološka i digitalna rezilijentnost studenata
Istraživanje koje je pred vama je deo Erazmus+ projekta ,,Osnaživanje digitalne i psihološke rezilijentnosti studenata putem vršnjačkog umrežavanja u onlajn okruženju u kriznim situacijama'’ – DigiPsyRes. Osnovni cilj projekta je izgradnja kapaciteta, spremnosti i procedura kojim se osnažuju studenti da povećaju svoju digitalnu i psihološku rezilijentnost. Jedan od prvih koraka u tom smislu podrazumeva identifikaciju i analizu studentskih psiho-socijalnih potreba i poteškoća u obrazovanju na daljinu u vremenima krize, kao i percepcije studenata o univerzitetskoj podršci neophodnoj za ojačavanje psihološke rezilijentnosti i sveukupnog psihičkog zdravlja. Sa tim ciljem, razvijen je i ovaj upitnik.

Ovde nema tačnih ili netačnih odgovora. Želimo da čujemo vaše mišljenje i vaša iskustva. Vaši odgovori biće korišćeni samo za potrebe ovog istraživanja. Podaci o ličnosti su potpuno zaštićeni. Svojim angažovanjem ćete doprineti boljem razumevanju jedne značajne teme.

Upitnik se sastoji iz nekoliko delova. Vreme za popunjavanje upitnika nije ograničeno; u proseku je potrebno da izdvojite oko 25-30 minuta za popunjavanje ovog upitnika. Hvala Vam što učestvujete u istraživanju.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Deo 1: Lični podaci
Pol *
Godine (napišite): *
Mesto stanovanja (napišite): *
Obrazovna oblast (studijski program koji studirate): *
Nivo studija: *
Godina studija: *
Da li studirate u svom rodnom gradu?     *
Da li ste zaposleni? *
Ako jeste, u kojoj oblasti radite (napišite)?
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy