INSCRIPCIÓ A MENUDA BADALONA!
Menuda Badalona! és un projecte eductiu impulsat per Fin Social SL que té com a objectiu principal la capacitació tècnica de joves i formadors per a l'elaboració de maquetes a escala d'edificis i llocs emblemàtics de la ciutat de Badalona mitjançant la fabricació digital. Aquesta capacitació es centra fonamentalment a les àrees STEAM, és a dir, Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques, a més de l'adquisició de coneixements en altres àrees com Història, Física, Dibuix Tècnic o Geografía.

Mitjançant aquest formulari, el centre educatiu manifesta la voluntat d'adherir-se a aquest projecte i es compromet a la creació d'una maqueta d'un edifici o espai emblemàtic mitjançant impressió 3D i/o altres dispositius de fabricació digital.
Email address *
Nom del centre educatiu *
Your answer
Nom i cognoms de la persona de contacte del centre educatiu. *
Pot ser un dels docents participants o alguna persona que faci d'enllaç entre l'equip del centre educatiu i el BDN Lab (Direcció, Cap d'estudis, Cap de departament, responsable del projecte, etc.).
Your answer
Adreça electrònica de la persona de contacte
Indiqueu l'adreça electrònica de la persona de contacte, només en el cas que no sigui la mateixa adreça anotada anteriorment en aquest formulari.
Your answer
Bases de participació al programa Menuda Badalona! *
Podeu veure les Bases de participació, per a l'edició 2019/2020, al web del programa (https://bdnlab.org/menudabadalona/).
Required
Grup d'alumnes participant. *
Indiqueu el seu nivell/s educatiu/s i el nombre d'alumnes que conformarà el grup. Si encara no teniu aquestes dades, realitzeu una aproximació.
Your answer
Nom i cognoms i adreça electrònica dels docents participants. *
Poden participar a Menuda Badalona! entre 2 i 4 professors/es de cada centre educatiu, que estaran implicats al projecte i guiaran a l'alumnat del seu equip.
Your answer
Edifici/s o espai/s emblemàtic/s que voleu reproduir a escala. *
Indiqueu un llistat de fins a 5 edificis o espais emblemàtics per fer la maqueta, en ordre de preferència. Podeu escollir entre els edificis del llistat present a les Bases de participació o proposar-ne de nous (en aquest cas, l'equip del BDN Lab valorarà la seva idoneïtat per al programa). Els edificis ja reproduïts en anteriors edicions (i per tant, que no es poden seleccionar) són: el BCIN, l'estació de tren, la Fàbrica d'Anís del Mono, la Llauna, el Màgic Badalona, el Pavelló Olímpic, el Pont del Petroli, les Termes romanes, la Torre Vella i el Viver.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service