2017 Summer Conference Presentation/Tour Application
This form is to apply to host a 2017 Summer Agriculture Education Conference session or register a tour. The conference will be held at the Ohio State University Agriculture campus.
Presenter or tour planner's first name
Presenter or tour planner's last name
Presenter or tour planner's title
Organization or School
Presenter or tour planner's organization or school
Name(s) of Additional Presenter(s)
This is the primary form of communication regarding the Ag Ed Summer Conference. Please be sure to list an email address you plan to check often.
This may be used by the planning committee during the conference as well as for urgent communications.
This description should give attendees an accurate depiction of what your session will entail. An average description should be at least 2-3 sentences in length.
What strand(s) of Agriculture Career-Field Technical Competencies would this session/tour cover?
for a complete list of competencies.
Strand 1 - Business Operations
Strand 2 - Animal Science
Strand 3 - Biotechnology
Strand 4 - Power Systems
Strand 5 - Structural Engineering
Strand 6 - Environmental Science
Strand 7 - Food Science
Strand 8 - Plant Science
Strand 9 - Energy
Which session/tour time(s) would you prefer?
TOUR PLANNERS: Select the time frame(s) you would need to depart and arrive back to the Ohio 4H Center on Ag Campus. Please select the amount of time you plan to present and which day(s) & time(s) you are available to present.
(2.5 hour Session) 9:00 a.m. – 11:30 a.m. Thursday, June 15th
(2.5 hour Session) 12:30 p.m. – 3:00 p.m. Thursday, June 15th
(1 hour session) 10:00 a.m. - 11:00 a.m. Wednesday, June 14th
(1 hour session) 2:30 p.m. - 3:30 p.m. Wednesday, June 14th
(1 hour session) 3:45 p.m. - 4:45 p.m. Wednesday, June 14th
(4 hour session) 8:00 a.m. - 12:00 p.m. Tuesday, June 13th
(4 hour session) 1:00 p.m. - 5:00 p.m. Tuesday, June 13th
(2 hour - tour) 8:00 a.m. - 10:00 a.m. Tuesday, June 13th
(2 hour - tour) 10:00 a.m. - 12:00 p.m. Tuesday, June 13th
(2 hour - tour) 1:00 p.m. - 3:00 p.m. Tuesday, June 13th
(2 hour - tour) 3:00 p.m. - 5:00 p.m. Tuesday, June 13th
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ohio FFA Association.
Terms of Service