Inscripció a "Diàlegs en família: Què cal saber d'internet abans que els nostres fills?"
Xerrada organitzada per diverses AMPA´s i AFA´s de Girona

Dimarts 3 de març a les 19h. a la Casa de Cultura de Girona, Plaça de l'Hospital, 6.
Aforament màxim: 140 persones. Xerrada gratuita, però cal inscripció.
Nom i cognoms *
AMPA o AFA *
e-mail *
telèfon *
Drets d'imatge
Atorgo a l'entitat organitzadora i d'acord amb la llei orgànica 1/1982 el dret i permís per a captar, enregistrar, usar, publicar, i distribuir imatges de mi o en les quals jo estigui inclòs o inclosa, a través de qualsevol mitjà de comunicació de la nostra entitat.
Per mitjà del present document també renuncio a qualsevol remuneració per drets a la meva pròpia imatge que puguin derivar de qualsevol utilització.
Teniu el dret de revocar, en qualsevol moment, el consentiment atorgat, així com exercir, davant l’AFA Pericot, els drets d'accés, de rectificació, cancel·lació i d'oposició de les vostres dades.
Protecció de dades
Segons la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Persona us informem que les dades personals que ens faciliteu, tant les vostres com les dels vostres fills, seran incorporades a un fitxer automatitzat creat, gestionat i propietat de l’AFA Pericot, i seran tractades d'acord amb les preceptes de l'esmentada Llei. Aquestes dades seran utilitzades per a la realització i el manteniment de les gestions relatives a totes les activitats pròpies de l’AFA. Teniu el dret de revocar, en qualsevol moment, el consentiment atorgat, així com exercir, davant l’AFA Pericot, els drets d'accés, de rectificació, cancel·lació i d'oposició de les vostres dades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy