Inscripció a "Diàlegs en família: Què cal saber d'internet abans que els nostres fills?"
Xerrada organitzada per diverses AMPA´s i AFA´s de Girona

Dimarts 3 de març a les 19h. a la Casa de Cultura de Girona, Plaça de l'Hospital, 6.
Aforament màxim: 140 persones. Xerrada gratuita, però cal inscripció.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
AMPA o AFA *
e-mail *
telèfon *
Drets d'imatge
Atorgo a l'entitat organitzadora i d'acord amb la llei orgànica 1/1982 el dret i permís  per a captar, enregistrar, usar, publicar, i distribuir imatges de mi o en les quals jo estigui inclòs o inclosa, a través de qualsevol mitjà de comunicació de la nostra entitat.
Per mitjà del present document també renuncio a qualsevol remuneració per drets a la meva pròpia imatge que puguin derivar de qualsevol utilització.
Teniu  el  dret de  revocar, en    qualsevol  moment, el  consentiment  atorgat, així com  exercir, davant l’AFA Pericot, els  drets d'accés, de  rectificació, cancel·lació i d'oposició de les vostres dades.
Protecció de dades
Segons la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter  Persona us informem que les dades personals que ens faciliteu, tant les vostres com les dels vostres fills,   seran incorporades a un fitxer automatitzat creat, gestionat i propietat de l’AFA Pericot, i seran   tractades d'acord amb les preceptes de l'esmentada Llei. Aquestes dades seran utilitzades per  a la realització i el   manteniment de  les gestions relatives a totes les activitats  pròpies  de  l’AFA.  Teniu  el  dret de  revocar, en    qualsevol  moment, el  consentiment  atorgat, així com  exercir, davant l’AFA Pericot, els  drets d'accés, de  rectificació, cancel·lació i d'oposició de les vostres dades.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy