Anmälan påsklovsläger 15-17/4 - 2019
OBS: Nu finns det ENDAST reservplatser kvar, om man med kort varsel (om vi får någon avanmälning) kan komma! Vi vill tacka för en enorm respons de här sista dagarna, och måste nu gå igenom listan. Mer info kommer imorgon onsdag om vilka som är definitivt anmälda :)


UNF Norrbotten och UNF Västerbotten bjuder in till påsklovsläger och FöreningsStyrelseSamling (FSS) i Luleå måndag till onsdag under påskveckan v.16! Det kommer bli ett läger med många nya ansikten och vänskaper, spännande diskussioner och ett besök till Luleås eget nöjescenter Alcatraz, där vi kommer utmanas i deras TREKAMP! Läs mer på www.alcatraz.nu

Under lägret kommer vi att bo i masslogi i IOGT-NTO:s lokaler på Köpmantorget i Luleå. I den här anmälan här nedanför skriver du upp dig om du vill komma! Vi har ett maxantal med platser, så skynda upp och anmäl dig redan på en gång!

Om platserna till lägret (UNF:aren och avancerad) tar slut så prioriterar vi boende i Norrbotten. Alla som anmäler sig till FSS:en är garanterade en plats, om de sitter i en styrelse i Norrbotten/Västerbotten.

Sista anmälningsdag är 9/4 klockan 13.00

Vid frågor kontakta:
styrelsen@unfnorrbotten.se
eller Victor.emmoth@unf.se, 0733838324

Namn *
Your answer
Födelsedatum *
Your answer
Var bor du? Gärna ort, distrikt, förening *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Mejl *
Your answer
Kostval (för allergier eller annat kostval, fyll i under övrigt) *
Är du medlem eller vill bli medlem i UNF?https://ebas.unf.se/signups/index/7794 *
Vad för del av lägret anmäler du dig till? *
Något speciellt du vill göra på Alcatraz? :D (välj gärna flera, vi vill till trekampen se vad flest anmälda är pepp på!)
UNF:s integritetspolicy https://www.unf.se/integritet/ *
Övrigt vi behöver veta? :)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service