19. EDUCATIO Kiállítás: fogyatékossággal élő látogatók
Kedves fogyatékossággal élő látogatók!

2019. január 10-12. között vár minden érdeklődőt a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo "A" csarnokában!

A 19. Educatio Kiállításon szeretnénk nagyobb hozzáférést biztosítani számotokra a továbbtanuláshoz szükséges információk megszerzéséhez.

A rendezvény házirendje szerint a 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek és a fogyatékos személyek jogairól és esélyegyenlőségük biztosításáról szóló 1998. évi XXVI. törvény 23. § (1) bekezdésében meghatározott fogyatékkal élő személyek kizárólag nagykorú, cselekvőképes kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú, cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott. A cselekvőképesség korlátozása vagy kizárása miatt gondnokság alatt álló nagykorú személyek szintén csak nagykorú, cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak a Rendezvény területén.

Szolgáltatásunkkal helyettesítő, vagy kisegítő kísérőt szeretnénk biztosítani speciális igényű látogatóinknak a rendezvény délutáni óráiban, 14.00-17.00 között. Ha nem tud senki elkísérni, vagy a tömegben jó lenne még egy biztosító személy, fordulj hozzánk. A délutáni órákban kisebb tömeg van a rendezvényen, így biztonságban és nagyobb nyugalomban tudtok ekkor információt szerezni.

Kérjük segítsétek munkánkat az alábbi információk megadásával:

Név *
Your answer
Kapcsolatfelvételi e-mail cím *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Fogyatékosság típusa, mértéke? *
Közlekedés az EDUCATIO helyszínére
A súlyos fogyatékossággal élő látogatók helyszínre való eljuttatásában is kívánunk segíteni a rendezvény délutáni óráiban, 14.00-17.00 között. Vidékiek esetén a távolsági tömegközlekedésről és vissza, Budapestiek esetén a közeli, helyi tömegközlekedési megállóból és megállóhoz. Szállítást lifttel felszerelt kisbusszal, kísérést személyi segítővel látjuk el.
Személyi támogatásra szorulok az alábbi helyzetekben: *
Közlekedés az EDUCATIO helyszínén
A helyszíni közlekedéshez biztosítunk kiegészítő személyi kísérést, vagy ha egyedül érkezel, akkor beugrunk kísérőnek. Nagy tömeg lesz, hidd el, nem árt a plusz segítség. A tömeg miatt javasoljuk a délutánokat.
Kísérővel érkezem
Kísérő nélkül érkezem
Mozgáskorlátozott vagyok (több válasz is megadható) :
Mikor és hova érkezem: *
Your answer
Mikor és hova távoznék: *
Your answer
A következő további segítségre lenne szükségem:
Your answer
Impresszum
A személyi segítést a Pécsi Tudományegyetem Támogató Szolgálata biztosítja.
Pécsi Tudományegyetem - az érzékeny egyetem
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.. Report Abuse - Terms of Service