Een Kwarteeuw Jazz - Club Telex Gent
JazzLab bestaat 25 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. In deze lessenreeks ontdekken we hoe de jazz van gedaante veranderde binnen deze tijdspanne. ‘Jazz is hot’ en niet alleen in België. Met zijn vele mengvormen wordt het weliswaar steeds moeilijker om het genre te definiëren. In welke mate is dit het gevolg van wat er de afgelopen 25 jaar gebeurde? En is dit oneindige zoeken niet per definitie eigen aan het genre? Van de acid jazz die de jaren ’80 en ’90 typeert tot Jef Neve en Melanie de Biasio – namen die de Belgische jazz een ongekende bekendheid bezorgen. Samen met Frederik Goossens nemen we in drie lessen de beste albums, muzikanten, stijlen en mengvormen van de afgelopen 25 jaar onder de loep. Deze cursus is zowel geschikt als opstap naar de hedendaagse jazz als dat het een uitstekend vervolg biedt op onze eerdere introductie cursussen. Het cursuspakket bevat voor elke deelnemer een syllabus met discografie.

3 donderdagavonden
11, 18, 25 oktober (19u30 - 21u30) - club Telex (paddenhoek 12, 9000 Gent,, 2e verdiep 'theorielokaal')

De kostprijs van deze cursus is 33 euro.
Formule cursus + concert (Sal La Rocca @ Handelsbeurs 28/11): 40 euro
https://www.jazzlab.be/seizoen-2018-2019/sal-la-rocca-quartet/

Je inschrijving is pas definitief als we het inschrijvingsgeld (33 of 40 euro) mochten ontvangen. Rekeningnummer JazzLab Series: BE56 0013 4353 6488.

Inschrijving via dit formulier

Je inschrijving wordt via email bevestigd. In de bevestigingsemail zullen de betalingsdetails en andere praktische info nog eens op een rijtje worden gezet.

(foto: docent Frederik Goossens (c) Leon De Backer

Voornaam + Achternaam *
Your answer
Email *
Your answer
adres
Your answer
Gsm- of tel-nummer *
Your answer
Ik wens op de hoogte te blijven van de activiteiten van JazzLab Series. *
Ik kwam op deze cursus terecht via...
Your answer
opmerking/vraag...
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service