Opstart Rust Roest
Beste leden

Na de krokusvakantie kunnen we eventueel een gedeeltelijke heropstart van onze lessen doen. Maar om te bekijken of dit voor ons organisatorisch haalbaar is hebben we jullie hulp nodig! Vul onderstaande vragenlijst in om ons een mooi overzicht te bezorgen. De deadline om deze form in te vullen is vrijdag 12 februari!

Wat zijn de regels omtrent sport? Enkel -12 jarigen (geboortejaar 2008 en jonger) mogen in groepjes van 10 leden (exclusief trainer) binnen sporten. Deze groepjes moeten elke week dezelfde leden zijn en moeten die ene zelfde trainer hebben. Deze trainer mag enkel aan die 10 leden les geven.
De gymnasten en trainers moeten dus kiezen tussen hun hobby's (muziekschool, jeugdbeweging, andere sport, ...). In tegenstelling tot andere vrije tijds gebeuren mag de bubbel van 10 niet elke week verschillend zijn. Indien er voor turnen in Rust Roest gekozen wordt, moet er ook een keuze vallen tussen de betaalde discipline (basisturnen, toestelturnen, trampoline, tumbling, rope skipping of hip hop).

Aangezien het nog niet mogelijk is om voor +12 binnen sport te organiseren, zien wij dat in dit weer niet mogelijk (gezondheid, toestellen, regen, ...). Ook voor de kleuters staat de heropstart nog even on hold. Wij hebben 130 kleuters en kunnen hiervoor geen 13 trainers uit onze hoed toveren! Zodra de maatregelen het toelaten en het praktisch mogelijk is zullen we voor deze twee leeftijdscategorieën weer turnen, dansen, skippen voorzien.
Naam + voornaam van de GYMNAST *
Geboortedatum Gymnast *
MM
/
DD
/
YYYY
Kiest als enige hobby voor turnen bij Rust Roest Blankenberge *
Binnen Rust Roest kies ik voor *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy