Bli medlem i Plum Village-traditionen Sverige
Vad roligt att du vill bli medlem i föreningen!

Vi samlar utövare, grupper och verksamheter inom traditionen för att knyta närmare band, göra det lättare att praktisera mindfulness och zen inom Plum Village-traditionen och att arrangera träffar och retreater.

Alla som utövar eller är nyfikna på mindfulness i Plum Village-traditionen och stödjer föreningens värderingar kan bli medlemmar.

Det kostar inte något att bli medlem men vi uppmuntrar dig att efter förmåga regelbundet stödja verksamheten ekonomiskt då det betyder mycket för föreningens stabilitet och förutsättningarna att kunna praktisera tillsammans. Du kan bidra med en gåva på swish till 123 383 09 81 eller bankgiro 8327-9764 500 731-6.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Medlemsuppgifter
Förnamn *
Efternamn *
Födelsedatum *
Fyll i ditt födelsedatum som åååå-mm-dd, till exempel 2001-10-10
Kontaktuppgifter
Epost *
Epostadressen används bara för att kontakta dig i frågor om ditt medlemskap - om du inte anger annat på nästa fråga.
Telefonnummer
Telefonnumret används bara för att kontakta dig om det uppstår problem med ditt medlemskap eller deltagande i vår verksamhet, till exempel en retreatbokning.
Integritetspolicy
Föreningen Plum Village-traditionen Sverige är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du lämnar i samband med att du registrerar dig som medlem. Vi samlar dessa uppgifter för vårt medlemsregister. Syftet är att kunna administrera ditt medlemskap och eventuellt räkna antalet medlemmar inför ansökan om statsbidrag genom Sveriges Buddhistiska gemenskap. Genom att du lämnar dina uppgifter ger du oss ditt samtycke att behandla dina uppgifter för detta ändamål.

Vår behandling av personuppgifter sker i enlighet med Dataskyddsförordningen. Det innebär bland annat att vi behandlar dem på ett korrekt och säkert sätt och endast för det berättigade ändamål vi uppgivit. Vi behandlar dem endast under så lång tid som är nödvändigt för detta ändamål.

Du har rätt att få information om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka uppgifter vi har sparade om dig. Du har också rätt att få eventuella felaktiga uppgifter rättade eller få dina uppgifter raderade. För mer information om detta kontakta kontakt@plumvillage-traditionen.se.
Till sist, går det bra att vi sparar uppgifterna? *
Vi behöver ditt godkännande för att kunna registrera ditt medlemskap.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Plum Village-traditionen Sverige. Report Abuse