Szent István ünnepi szentmisére jelentkezés, 2020. szeptember 6. 13:00
Ezen az űrlapon jelentkezhet a 2020. szeptmber 6-án 13:00-kor tartott Szent István ünnepi szentmisére.

A szentmise helyszíne: St. John the Evangelist Roman Catholic Church, 44 Boston Park Rd, Brentford TW8 9JF

A résztvevők adatainak gyűjtését a kormányzati előírások teszik szükségessé és azokat bizalmasan kezeljük. A templom befogadóképessége miatt a résztvevők létszámát korlátoznunk kell.

Az űrlapon egy háztartásban élő családok esetében több személy részvételét is lehet jelezni, de csak az űrlap kitöltőjének adatait kell megadni. A külön háztartásban élők legyenek szívesek saját űrlapot kitölteni.

Amennyiben Ön, vagy bármely Önnel közös háztartásban élő személy a koronavírus tüneteit észlelte magán az elmúlt 14 napban, kérjük ne jöjjenek el a szentmisére.

A szentmisén való részvétel feltétele az alábbi adatok megadása, a legalább 1 méteres távolság betartása másoktól és a maszk viselése, ezért kérjük maszkot hozzanak magukkal.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a szentmise alatt az éneklés szintén a kormányzati szabályozás miatt egyelőre még nem megengedett.

A szentmise után a járványügyi helyzet miatt a szokásos ünnepi ebéd és fogadás idén elmarad, viszont hívjuk a kedves híveket egy batyus-piknikre a Szent István Háztól pár perce lévő Blondin parkba. Amennyiben az időjárás kegyes lesz hozzánk, a mise után ott találkoznánk. Kérjük mindenki hozzon magával egy kis enni-innivalót illetve a piknikhez használatos további eszközöket (pl. ülő alkalmatosság, pléd, gyerekkel érkezők esetében játékok, stb.). Mindenkit szeretettel várunk! A piknikkel kapcsolatos bővebb információ az alábbi emailcímen kapható: info@szentistvanhaz.org

Amennyiben valamilyen ok miatt mégsem tudnak eljönni a misére, kérjük azt jelezzék az info@szentistvanhaz.org e-mail címen.
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
A jelentkezővel együtt hány személy jönne? (Kizárólag egy háztartásban élők használhatják ezt a lehetőséget!) *
Kérjük adja meg azoknak a családtagoknak a nevét, akik Önnel együtt részt vesznek a szentmisén.
Adatkezelés
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy