Subscriu-te a la revista Lo Clarí
Formulari de subscripció a la revista trimestral de La Granadella Lo Clarí. Completeu totes les dades per donar suport a la publicació i que us arribi periòdicament a casa vostra.

Us oferim dues modalitats: una de clàssica i una amb què donareu més suport a la publicació, a la capacitat de crear continguts i les activitats culturals que organitzem.

La renovació de la subscripció serà anual i automàtica, cada 4 números. Quan vulguis deixar la subscripció hauràs d'escriure un correu electrònic a: administracio@granadella.ddl.net
Nom i Cognoms *
DNI/ NIF *
Adreça on vols rebre Lo Clarí *
Correu electrònic *
Telèfon *
Número de compte per la domiciliació de la subscripció *
Modalitat de subscripció *
Consentiment explícit per al tractament de dades
De conformitat amb el que estableix el REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades que vostè ens faciliti seran incorporades al sistema de tractament de dades titularitat de l'Ajuntament de La Granadella i domicili social situat al Pla de la Vila de La Granadella, codi postal 25177, província de Lleida, amb la finalitat de fer servir les vostres dades pel compliment de la vostra subscripció a la revista Lo Clarí, el cobrament de la quota i la recepció de cada un dels números dels quals és beneficiari.

Es procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades i que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació. Les dades no se cediran a tercers països. Es poden compartir les dades de tipus estadístic, sense les dades de tipus personal, per a finalitats d'estudi i d'anàlisi.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com revocar el consentiment prestat, dirigint la seva petició a la direcció postal o al correu electrònic administracio@granadella.ddl.net i podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
Tractament de dades per part de l'Ajuntament de La Granadella. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy