Devino voluntar Băcăuanii vor piste pentru biciclete!
La cererea mai multor participanți la marșurile și evenimentele noastre, lansăm acest apel pentru extinderea grupului de inițiativă Băcăuanii vor piste pentru biciclete cu voluntari bicicliști sau interesați de mersul cu bicicleta în Bacău.

Fie că vrei să dai o mână de ajutor la ieșirile noastre periodice, să monitorizezi proiectele de infrastructură demarate de autoritățile locale, să pui umărul la demersurile oficiale pe care le facem către autorități, să ne mijlocești relația cu societăți comerciale sau ONG-uri ori să ne ajuți la sesiunile de educație rutieră, te așteptăm în echipa noastră!

Lansată 2014, Băcăuanii vor piste pentru biciclete este o inițiativă civică locală independentă, nefinanțată, care și-a asumat să influențeze autoritățile locale prin acțiuni de lobby și advocacy astfel încât realizarea infrastructurii pentru bicicicliști să devină o prioritate pentru municipiul Bacău. Cu peste 3.600 de susținători adunați în tot acest timp, am reușit să convingem Primăria Bacău să înceapă demersurile pentru realizarea cu fonduri europene (POR 2014-2020) a primilor 23 de kilometri de piste pentru biciclete. Lucrul acesta nu era posibil fără Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) ai cărui principali inițiatori și ambasadori am fost începând cu anul 2015, știind că fondurile europene din actualul exercițiu financiar vor fi acordate cu prioritate pentru susținerea transportului nemotorizat.

https://www.facebook.com/pistebacau/
pistebacau@gmail.com
Nume și prenume *
Your answer
Adresă de e-mail *
Your answer
Profil de facebook
(doar dacă vrei să te identificăm mai ușor)
Your answer
În ce fel de acțiuni vrei să te implici? *
în funcție de interes, poți selecta mai multe acțiuni pe care vrei să le desfășori
Required
Ce aptitudini sau pasiuni ai care pot fi relevante activităților alese? *
Skill-uri, experiențe, studii efectuate - toate contează! Nu căutăm persoane musai calificate, ci pasiune și determinare în lucrurile la care se pricep. :)
Your answer
Cât ore poți dedica în fiecare lună acestor activități? *
Ai vreo întrebare sau vreun mesaj să ne transmiți?
Norocul surâde celor curajoși! :)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy