Regisztráció // Budapest, ahogy Kádár elvtárs látta// 2021.09.17 17.00
// Díszes pillérburkolatok, absztrakt mozaikok, elfeledett domborművek. Gyere el és fedezd fel velünk egy letűnt korszak köztéri műalkotásait Budapest kerületeiben. A ’60-as és ’80-as évek között számos köztérre, illetve középületbe szánt szobor, dombormű és egyéb művészeti alkotás született, melyek mögött érdekes és izgalmas történek bújnak meg. Bepillantást nyújtunk a főváros metró művészetébe, megmutatjuk, hogy válik egy kerámia burkolat hirdetőfelületté és beszélgetünk a „Három T” rendszerről.
A belváros szívében, a szemünk előtt lévő, megszokott, ám névtelen, és az eldugott, kevéssé ismert alkotásokon keresztül mutatjuk be a Kádár-korszak művészetének ellentmondásokkal teli világát.//

// Sétavezető: Szőnyeg-Szegvári Eszter és Lőrinczi Dániel művészettörténészek, a Magyar Nemzeti Galéria munkatársai

// A séta ára 3500 Ft, diákoknak 2500 Ft. Fizetési lehetőség a helyszínen készpénzben és bankkártyával is lehetséges. Kérjük, próbálj meg a pontos összeggel érkezni.

// Maximum létszám 30fő! A sétán való részvételhez szükséges BKV jegy vagy bérlet.

// Személyes adataid védelme kiemelkedően fontos számunkra, ezért Alapítványunk felelősséget is vállal, és az Adatvédelmi Tájékoztatóban rögzítetteknek megfelelően járunk el, azt harmadik személynek nem adjuk át, másra nem használjuk fel.

Az Adatvédelmi Tájékoztató/Nyilatkozat itt elérhető: http://kek.org.hu/media/attachment/adatkezelesi_nyilatkozat.pdf
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
MINDEN RÉSZTVEVŐ NEVE!
E-mail cím *
Személyi Igazolvány száma *
A séta során a Honvédelmi Minisztérium előterébe is be fogunk menni, ehhez azonban meg kell adni a személyi igazolvány számokat, MINDEN RÉSZTVEVŐNEK!
Résztvevő személyek száma *
Szeretnél értesítést kapni következő sétáinkról? *
A következő sétákról a KÉK Hírlevelén keresztül fogunk küldeni értesítést.
Adatvédelmi nyilatkozat
Személyes adataid védelme kiemelkedően fontos számunkra, ezért Alapítványunk felelősséget is vállal, és az Adatvédelmi Tájékoztatóban rögzítetteknek megfelelően járunk el, azt harmadik személynek nem adjuk át, másra nem használjuk fel.Az Adatvédelmi Tájékoztató/Nyilatkozat itt elérhető: http://kek.org.hu/media/attachment/adatkezelesi_nyilatkozat.pdf
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of KÉK. Report Abuse