WeConnect Talentpool Registratieformulier
Bon bini bij de WeConnect Talentpool ☀️

De WeConnect Talentpool bestaat uit een groep studenten (afstudeerfase) en young professionals die verbonden worden aan unieke projecten en werk-leertrajecten in het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Via dit formulier kun jij je registreren voor de WeConnect Talentpool 🏊‍♀️

Op basis van de ingevulde registratieformulieren, maakt het WeConnect team een selectie voor de Talentpool. Om er zeker van te zijn dat alle deelnemers bereid zijn om in de regio aan de slag te gaan, vragen wij jou dit formulier volledig naar waarheid in te vullen.

Het invullen van dit registratieformulier duurt ongeveer 15-20 minuten, maar je kunt er gerust wat langer over doen. Na het invullen ontvang je een mail met daarin hopelijk het goede nieuws dat je bent toegevoegd aan de WeConnect Talentpool.

Op 14 mei, tijdens de HR Summit op Curaçao, zal de WeConnect Talentpool officieel gelanceerd worden. Daarna zullen de eerste projecten aan de Talentpool gekoppeld worden.

Indien er vragen of suggesties zijn met betrekking tot de WeConnect Talentpool kun je altijd mailen naar info@stichtingweconnect.nl

Succes, bo por e! 🌟

Team WeConnect

Jouw gegevens worden goed bewaard en worden alleen gebruikt voor het matchen van deelnemers en projecten van de WeConnect Talentpool.
Voornaam
Your answer
Achternaam
Your answer
Leeftijd
Your answer
Ben jij afkomstig van of heb je roots op een van de Caribische eilanden?
Wat is jouw huidige beroepssituatie?
Wat is de volledige naam van jouw studie/opleiding?
Your answer
Ben jij bereid om op korte termijn voor een langere tijd (minimaal 3 maanden) naar het Caribisch gebied te vertrekken?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Florese.io. Report Abuse