III. Országos Komplex Mozgásterápia Konferencia 2020. - Határterületek, Regisztrációs és számlázási adatlap
Időpont: 2020. április 25. 9:30-16:00
Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Részvételi díj:

Koránkelő kedvezmény február 11-ig:
KMT Akadémia tagoknak 14.500Ft
Komplex mozgásterápiás fejlesztők munkaközössége tagjainak: 19.500Ft
Mindenki másnak: 20.500Ft

Középidős ár február 12. és március 3. között:
KMT Akadémia tagoknak 17.500Ft
Komplex mozgásterápiás fejlesztők munkaközössége tagjainak: 22.500Ft
Mindenki másnak: 23.500Ft

Későn kapcsolóknak március 4. és április 18. között:
KMT Akadémia tagoknak 20.500Ft
Komplex mozgásterápiás fejlesztők munkaközössége tagjainak: 23.500Ft
Mindenki másnak: 26.500Ft

A részvételi díj tartalmazza a konferencia belépőt, érkezéskor és a délutáni szünet során kávé, tea, ásványvíz, gyümölcs, pogácsa bekészítést, konferencia csomagot, a konferencia előadásainak anyagát elektronikus formában, valamint minden résztvevőnek igazolást a részvételről, amivel pedagógusok a konferenciát el tudják számoltatni 5 órás továbbképzésként!

Jelentkezési határidő: 2020.04.18.

A Konferencia programja:
9:00-9:55 Regisztráció
9:55-10:00 Megnyitó
10:00-10:45 Kulcsár Mihályné neoropedagógus, a Komplex Mozgásterápia kidolgozója és
Rumi Melinda neuropedagógus, Fascia tréner: Az információáramlás királyi útja
10:45-11:30 Bartha Ákos élelmiszerkutató, táplálkozáskutató: Bél-agy-mikrobiom tengely, avagy az emésztő- és idegrendszer táplálkozástudományi összefüggései
11:30-12:30 Ebédszünet
12:30-13:15 Patói Pálma neuropedagógus, tanító: Csoportos mozgásterápia az iskolánk életében
13:15-14:00 Kulcsár György neuropedagógus, a KMT Akadémia szakmai vezetője: A coaching szemlélet szerepe a fejlesztésben
14:00-14:30 Kávészünet
14:30-16:00 Kerekasztal beszélgetés: A pedagógia, mint vállalkozás
Ádámné Baranyi Ildikó Gyönygszem Óvoda intézményvezetője
Gál Attila az IKC Professzionális kineziológusa, Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó
Körmöczy-Pincz Petra Áthidaló Iskola Előkészítő Program alapítója
Kulcsár György neuropedagógus, a KMT Akadémia szakmai vezetője

16:00-16:05 Tombola, zárszó


A helyek száma korlátozott. Elképzelhető, hogy a helyek a jelentkezési határidő lejárta előtt elfogynak!
A határidő lejárta után nem tudunk jelentkezést elfogadni! A helyszínen nem lesz lehetőség a részvételi díj kiegyenlítésére!

A változtatás jogát fenntartjuk!
Email address *
Kitöltési és jelentkezési tudnivalók:
A Konferenciára való jelentkezése után díjbekérőt állítunk ki. Az ezen szereplő összeget számunkra átutalással kell kifizetni, amelyről az összeg beérkezése után e-mailben számlát küldünk!
A rendezvényen a helyek száma korlátozott, ezért ha az összeg a fizetési határidő lejártáig nem érkezik meg a számlánkra a jelentkezését töröljük, hogy ezzel lehetőséget biztosítsunk egy másik jelentkezőnek a részvételre!
Ha később mégis újra jelentkezik, a korábbi jelentkezésének időpontját nem tudjuk számításba venni a kedvezmények megállapításánál!

Kérjük, hogy az e-mail címét pontosan adja meg, mert a továbbiakban ezen keresztül kommunikálunk Önnel! Azért különösen fontos ez, mert pontatlanul megadott e-mail címből adódó problémákért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

A konferenciára a beléptetés a nevek alapján történik majd, ezért kérjük, hogy az alábbi adatok megadásánál legyen körültekintő! A részvételi díj számlánkra érkezése után, a díjról számlát állítunk ki, melyet az itt megadott e-mail címre továbbítunk! Kérjük, hogy az esetleges vitás helyzetek elkerülése miatt a számlát a konferenciára hozza majd magával!

Kérjük, hogy mindig ellenőrizze a spam mappát is! Néha előfordul, hogy az általunk küldött leveleket, díjbekérőket vagy számlákat a levelező rendszer tévesen oda kézbesíti! Az ebből adódó károkért nem vállalunk felelősséget!

Kérdéseivel, problémáival fordulhat:
Kulcsár György házigazdához
+3670-213-7387
gyuri.kmtakademia@gmail.com
Jelentkező neve: *
Your answer
Jelentkező telefonszáma:
Érdemes lehet megadni, hogy akkor is kapcsolatba tudjunk lépni Önnel, ha ez email-en keresztül valamiért nem sikerül!
Your answer
Részvételi díj: *
A kedvezményekre való jogosultság ellenőrzéséhez a nevet és az e-mail címet fogjuk használni! Ha valakinek a neve vagy az e-mail címe alapján nem egyértelmű az Akadémia vagy Facebook csoport tagsága azt kérjük, hogy alább, a megjegyzés rovatba írt üzenetével tegye számunkra egyértelművé, hogy azonosítani tudjuk! Ha valakinek a kedvezményre való jogosultságát nem sikerül megállapítanunk, automatikusan a magasabb díjról állítjuk ki a díjbekérőt! Ha valaki jogosult lenne egy kedvezményre, de itt nem jelöli meg a jogosultságát, azt sajnos nem lesz kapacitásunk ellenőrizni, így az általa megjelölt részvételi díjról fogja a díjbekérőt megkapni! A díjbekérők kiállításakor a fentebb részletezett, dátumhoz kötött kedvezményeket automatikusan érvényesítjük a jelentkezés időpontjától függően!
Megjegyzés vagy üzenet a szervezőknek:
Your answer
Tudomásul veszem, hogy az űrlap beküldésével jelentkezem az III. Országos Komplex Mozgásterápiás Konferenciára és nyilatkozom, hogy ennek feltételeit megismertem, megértettem és elfogadom! *
Számlázási adatok
Az alábbiakban a számla, illetve a díjbekérő kiállításához szükséges adatokat kérjük.
A részvételi díj kifizetésére csak átutalással van lehetőség! A számlaszám, amire a díjat utalni kell a díjbekérőn szerepel majd, melyet a jelentkezése után állítunk ki és 5 napon belül e-mailben küldünk a fent megadott e-mail címére!
Számlát a díj számlánkra történő beérkezése után állítunk ki!
Számlázási név
Csak akkor kell kitölteni, ha különbözik a részvevő nevétől!
Your answer
Számlázási cím irányító száma: *
Your answer
Számlázási cím település: *
Your answer
Számlázási cím: utca, házszám, stb.: *
Your answer
Lemondási feltételek
Ennek a jelentkezési űrlapnak a kitöltése távol lévő felek közötti szerződéskötésnek minősül.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jelentkezés elküldése után 14 nap áll a rendelkezésére, hogy esetleg meggondolja magát a részvételről! A 14 napos határidő lejárta után az addig esetleg befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni! A részvételi díjról általunk küldött díjbekérő fizetési határidejének elmulasztásával ön a részvételi szándékáról automatikusan lemond! Ezt mindig vegye figyelembe, amikor a díjbekérő kifizetéséről, illetve a részvétele lemondásáról dönt!
Nyilatkozom, hogy a lemondási feltételeket elolvastam, megértettem és elfogadom! Jelen nyilatkozatommal vállalom, hogy ha a részvételem előre nem látott akadályba ütközik azt haladéktalanul jelzem a kmtakademia@gmail.com címre küldött levélben! *
Jogi nyilatkozat
A Konferenciáról kép és hangfelvételek készülhetnek. A részvevők nevesítése nélkül ezeket a konferenciát szervező (Ki)útkereső Pedagógiai Műhely Kft. promóciós, reklám és marketing célokra korlátozás nélkül felhasználhatja.
A Konferencián elhangzó előadások tartalmát, a Konferencia címét, logóját, szlogenjeit és reklám- és marketing anyagait a szerzői jogok védik! Az előadások tartalmát felhasználni, azokra hivatkozni csak a forrás pontos megjelölésével lehet! A Konferencia címét, logóját, szlogenjeit, reklám és marketing anyagait felhasználni csakis a szervezők kifejezett, írásbeli engedélye alapján lehet, csak azoknak akiket a szervező ebben az engedélyben konkrétan nevesít!
Nyilatkozom, hogy a szerzői jogokat és a felhasználási feltételeket megismertem és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, azok maradéktalan betartását vállalom! *
Adatkezelési tájékoztató
Az adatok kezelője a KMT Akadémiát üzemeltető (Ki)útkereső Pedagógiai Műhely Kft.
Az itt megadott adatokat a számlák kiállításához, a rendezvénnyel kapcsolatos kapcsolattartáshoz, a számlázással, fizetéssel kapcsolatos kommunikációhoz, valamint marketing kommunikációs célokra használjuk fel!
Harmadik személynek csak abban az esetben adjuk át, ha arra hatóság kötelez minket, vagy a fizetési késedelem behajtása miatt ez elkerülhetetlenné válik!

Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatkezelés jogcíme: az adatszolgáltató önkéntes hozzájárulása.
Az adatait az adatszolgáltatáshoz adott önkéntes hozzájárulása visszavonásáig, vagy érdekmúlásig őrizzük meg.

Az adatkezelő: (Ki)útkereső Pedagógiai Műhely Kft. 1143 Budapest, Francia út 39/B.
Adatkezeléssel és a kezelt személyes adataiddal kapcsolatban felvilágosítást kérhetsz: Kulcsár Györgytől a kulcsar.gyorgy75@gmail.com címen

Részletes adatvédelmi tájékoztató: http://www.kmtakademia.hu/adatvedelmi-iranyelvek/
Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem és az abban foglaltakat elfogadom. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy