Enquete ouders & verzorgers transgender kinderen
Op 28 oktober 2020 heb ik een brief gestuurd naar zorgverzekeraars, Tweede Kamer, Nederlandse Zorgautoriteit en diverse artsenorganisaties. Met deze brief vroeg ik aandacht voor de nog steeds veel te lange wachttijden. De brief staat op mijn facebookpagina @praktijktransparents, maar als je wilt kan ik die ook mailen. Mijn contactgegevens staan onderaan dit stukje tekst.

Lang niet alle partijen hebben op mijn brief gereageerd, maar er zijn wel interessante reacties geweest. Hetgeen ik heel blij mee ben, is dat ik inmiddels gesproken heb met de Kwartiermaker Transgenderzorg. Hij vertelde dat op de achtergrond veel gedaan wordt, maar dat het inderdaad niet zo snel gaat als wij allemaal willen. Ik ga betrokken worden bij enkele zaken waar ze nu mee bezig zijn.

Ik vind het fantastisch dat ik erbij betrokken word, maar wil graag wat feedback van andere ouders. Daarom heb ik deze enquête gemaakt. Deze enquête is bedoeld voor ouders en verzorgers van transgender kinderen tot 18 jaar. Het doel is inzicht krijgen vanuit het perspectief van ouders wat goed gaat in de zorg en waar behoefte aan is. Deze informatie kan ik meenemen in mijn contacten met de Kwartiermaker Transgenderzorg.

Uw antwoorden zijn strikt vertrouwelijk. Aan het eind kunt u uw e-mailadres invullen. Dit is alleen nodig als u op de hoogte gehouden wilt worden en alleen voor dit doel zal uw mailadres gebruikt worden.

Hartelijk dank voor uw medewerking!
Kirsten Visser
e: kirsten@trans-parents.nl
m: (06) 13 78 28 68
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy