Ook buiten non-stop voor G-sport - Leuven
Parantee-Psylos organiseert eind augustus drie weken lang een wekelijkse sport -en beweegsessie in elke provincie in Vlaanderen. Brugge, Gent, Leuven, Geel en Herk-de-Stad zijn de uitverkoren steden voor het project. De sessies zijn open voor alle doelgroepen en starten telkens om 19 uur, alle activiteiten gaan outdoor door.

Wij voorzien minimum twee lesgevers op de afgesproken locatie en kunnen helpen zoeken naar begeleiders, indien gewenst. Uiteraard kunnen G-sporters hun eigen vaste begeleider meebrengen, als ze daar nood aan hebben. Van wandelen en lopen tot core stability en spelgerichte beweegactiviteiten… alles passeert de revue tijdens de sessies.

Je kan je inschrijven voor 5 euro per reeks van 3 sessies in één stad of voor 2 euro per sessie. Inschrijven kan tot en met de dag voor de sessie via de inschrijflink.

De sessies in Leuven gaan door op dinsdagen 11, 18 en 25 augustus, telkens van 19u tot 20u.

Alle beweegsessies zullen conform de op dat moment gangbare coronamaatregelen georganiseerd worden.

Met je inschrijving geef je toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in het kader van deze activiteit. We hebben deze gegevens nodig om "ook buiten non-stop voor G-sport" op een vlotte en veilige manier te organiseren. Indien je dit wenst, kan je je verder ook inschrijven voor onze nieuwsbrief en kan je vragen dat één van onze medewerkers contact opneemt om met jou op zoek te gaan naar een sport- en beweegmogelijkheden.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Bv. Jan
Naam *
Bv. De Bakker
Telefoonnummer
Soort beperking *
Ik wens deel te nemen aan de work-out op : *
Required
Ik breng een begeleider mee
Naam begeleider
Ik wil graag nog volgende toevoegen
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy