Virpiniemen retkipäivä 14.6.2018
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Veturointi-toiminnan ja Puokkarin nuokkarin yhteiselle retkelle Virpiniemeen 14.6.2018. Reissu on osallistujille maksuton. Reissu pitää sisällään yhteiskuljetuksen Oulun linja-autoasemalta (lähtö klo 12) ja Puokkarin nuokkarilta (n. 12:20) Virpiniemeen ja takaisin (paluu n.klo 17), aktiviteetit ja eväät paikan päällä (makkaranpaisto). Näitä tietoja tullaan käyttämään vain tämän tapahtuman järjestelyihin. Jos haluat jatkossakin saada tietoa Veturointi-toiminnan järjestämistä tapahtumista ja toiminnoista, voit antaa luvan yhteystietojesi käyttämiseen toiminnasta tiedottamiseen. (ks.
Veturointi-toiminnan tapahtumien ja ryhmätoiminnan rekisterin tietosuojaseloste: www.autalasta.fi/veturointi) Huom! paikkoja rajoitetusti, imoittautuminen suljetaan, kun paikat ovat täynnä!
Koko nimi *
Your answer
Ikä *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite
Your answer
Jos olet alaikäinen (alle 18-v), lisää tähän oman huoltajasi tai muun täysi-ikäisen yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero (huom! pyydämme huoltajalta / yhteyshenkilöltä luvan osallistumiseesi)
Your answer
Mahdollinen erityisruokavalio, ruoka-ainerajoitteet tai allergiat
Your answer
Mihin aktiviteettiin haluaisit osallistua? *
Voit valita useamman aktiviteetin
Required
Annan luvan yhteystietojeni käyttämiseen Veturointi-toiminnassa järjestettävistä tapahtumista ja toiminnasta tiedottamiseen *
Annan luvan Veturointi-toiminnan tapahtumien ja ryhmätoiminnan rekisterin tietosuojaselosteen mukaiseen henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms