Varusta Uusimaa! -viikonloppu 28.–30.5.2021
Ilmoittaudu 20.5. mennessä mukaan XEE - Evankeliointi Elämäntapana ry:n järjestämään maksuttomaan viikonloppuun, jossa saat käytännön varustusta siihen, kuinka keskustella uskosta luontevasti ja ymmärrettävästi läheisten ja tuttujen kanssa. Viikonlopun opetus tapahtuu vuorovaikutteisesti Zoom-videopuhelun kautta. Saat Zoom-linkin sähköpostiisi. Käytännönharjoittelut tapahtuvat kolmen hengen tiimeissä tiiminvetäjän johdolla. Tiiminvetäjäsi ottaa sinuun yhteyttä ennen viikonloppua.
Email *
Nimi *
Asuinpaikkakunta *
Seurakunta *
Puhelin *
Ikä *
Toivon, että oman tiimini käytännönharjoittelut ovat *
Onko käytössäsi auto? (Jos on tarve mennä käytännönharjoitteluun johonkin paikkaan, on hyvä, että joka tiimissä on ainakin yksi auto)
Clear selection
Viikonloppuun osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta evankelioinnista, mutta jos sinulla on kokemusta, mitä ja mistä se on?
Mahdollisia kysymyksiä tai kommentteja
Ilmoittautuessasi annat XEE - Evankeliointi Elämäntapana ry:lle suostumuksen lähettää sinulle Varusta Uusimaa! -kampanjaan liittyvää sähköpostia ja luovuttaa puhelinnumerosi käytännönharjoittelun tiiminvetäjälle. Haluatko saada myös muuta tietoa XEE-työstä?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy