TALLER: "HO'OPONOPONO PER A LA PROSPERITAT" - Balaguer, 29 d'abril 2017 - dissabte
En castellano a continuación...,

Les situacions de precarietat econòmica o d'altres tipus que de vegades es presenten a la vida, poden ésser conseqüència de pensaments, sentiments i memòries inconscients del passat que ens estan bloquejant en el present. Poden obeir a molt diverses causes, totes elles susceptibles de ser tractades amb la pràctica de l'Ho'oponopono.
La divina providència, tal i com el seu nom indica, s'encarrega de la provisió adequada de tot el que necessitem en la vida material, sempre i quan, no ho impedim nosaltres mateixos amb un sistema de creences de carència, escassetat o desmèrit.


Imparteix: Mª Carmen Martínez Tomás(*)

(*) - Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Escriptora i inspiradora de la consciència en l'àmbit de la salut, l'ensenyament i la cultura, col•labora amb el programa de Catalunya Ràdio: L'Ofici de Viure

- Metge Homeòpata. Diplomada en Homeopatia per L'Ecole d'Étude d'Homéopathie. Association pour l'enseignement post-universitarie de l'Homéopathie. Genève.

- Professora del Màster de Medicina i Infermeria Naturista de la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona.

- Professora de formació continuada del Pla Formatiu del Col•legi Oficial d'Infermeria de Barcelona, COIB, on imparteix Cursos d'Autogestió emocional, Ho'oponopono i Tècnica Metamòrfica.

- Imparteix cursos de Formació avançada d'Ho'oponopono i Esperit d'Aloha. Intensius d'Ho'oponopono amb la pròpia divinitat, amb la prosperitat i amb les relacions. A més d'Estructura energètica de l'Ésser humà i Tècnica Metamòrfica.

- Organitza viatges de creixement espiritual per viure l'experiència de l'Esperit de Aloha a Hawaii, Formentera i Mallorca.

- Autora dels llibres: "Ho'oponopono, ho sento, perdona'm, t'estimo" i "L'Esperit d'Aloha. El poder de Ser feliç ara ". Editorial Oceano-Ambar. També ha publicat la novela "Aloha" de l'editorial Urano i recentment el llibre "Ho’oponopono per la prosperitat" + estoig amb 33 cartes, per l’editorial Obelisco

- Creadora a Catalunya i Espanya dels Cercles de Sanació amb Ho'oponopono, que es difonen per tot el món a través de la Xarxa de Ho'oponopono d'Agartam una agrupació de persones sense ànim de lucre: www.agartam.com.

• Programa:

-Introducció teòrica al coneixement dels principis universals de la prosperitat

-Explorarem de forma pràctica, quins són els programes que en aquest moment estan bloquejant la teva prosperitat en qualsevol àrea de la teva vida


Horari: De 17:00 a 20:00 h . Inclou un descans de 15 minuts.

Lloc: Ecocentre Pàmies - Dolça Revolució - Balaguer (Lleida)

Com arribar al Ecocentre Pàmies: http://goo.gl/LU35In

- - Col·laboració pel taller: 20 €

-- L'import de la col·laboració per assistència al taller es podrà realitzar mitja hora abans de començar el mateix i, per aquest motiu, recomanem als assistents procurin venir amb puntualitat. Solament es podrà realitzar la col·laboració en efectiu.

* En cas de baixa al taller per qualsevol motiu personal, us demanem que ens ho comuniqueu el més aviat possible, al telèfon 669548300, per tal de poder avisar a les persones que es trobin en situació de reserva.


NOTES IMPORTANTS: El taller té les places limitades a l'aforament de la sala. Es recomana als assistents que portin bloc de notes i bolígraf.
------------------------------------------------
Activitats fora de programa:
10:00 a 11:30 h: Visita guiada gratuita als hivernacles de plantes medicinals de l'empresa Pàmies Vitae, a càrrec de voluntaris de la Dolça Revolució.
11:00 a 12:00 h: Consultori grupal obert i gratuït sobre malalties personals i el seu tractament amb teràpies alternatives i naturals. Coordinador: Aleix Pàmies - naturòpata de l'Ecocentre Pàmies-Dolça Revolució.
12:00 a 14:00 h: Xerrada de Josep Pàmies i/o Aleix Pàmies amb consells i recomanacions per a l'autogestió de la salut.

--------------------


TALLER: "HO'OPONOPONO PARA LA PROSPERIDAD" - Balaguer, 29 abril 2017 - sábado

Las situaciones de precariedad económica o de otro tipo que a veces se presentan en la vida, pueden ser consecuencia de pensamientos, sentimientos y memorias inconscientes del pasado que nos están bloqueando en el presente. Pueden obedecer a muy diversas causas, todas ellas susceptibles de ser tratadas con la práctica del Ho'oponopono.
 La divina providencia, tal y como su nombre indica, se encarga de la provisión adecuada de todo lo que necesitamos en la vida material, siempre y cuando, no lo impidamos nosotros mismos con un sistema de creencias de carencia, escasez o desmerecimiento.


Imparte: Mª Carmen Martínez Tomás (*)

(*) - Licenciada en Medicina y Cirugía por la Universidad de Barcelona. Escritora e inspiradora de la conciencia en el ámbito de la salud, la enseñanza y la cultura, colabora con el programa de Catalunya Radio: L'Ofici de Viure.

- Médico Homeópata. Diplomada en Homeopatía por L'Ecole de Étude de Homéopathie. Association pour l'enseignement post-universitarie del Homéopathie. Ginebra.

- Profesora del Máster de Medicina y Enfermería Naturista de la Universidad de Barcelona y la Universidad Autónoma de Barcelona.

- Profesora de formación continuada del Plan Formativo del Col • legi Oficial de Enfermería de Barcelona, ​​COIB, donde imparte Cursos de Autogestión emocional, Ho'oponopono y Técnica Metamórfica.

- Imparte cursos de Formación avanzada de Ho'oponopono y Espíritu de Aloha. Intensivos de Ho'oponopono con la propia divinidad, con la prosperidad y con las relaciones. Además de Estructura energética del Ser humano y Técnica Metamórfica.

- Organiza viajes de crecimiento espiritual para vivir la experiencia del Espíritu de Aloha en Hawai, Formentera y Mallorca.

- Autora de los libros: "Ho'oponopono, lo siento, perdóname, te quiero" y "El Espíritu de Aloha. El poder de Ser feliz ahora". Editorial Oceano-Ambar. También ha publicado la novela "Aloha" de la editorial Urano y recientemente el libro "Ho'oponopono para la prosperidad" + estuche con 33 cartas, por la editorial Obelisco

- Creadora en Cataluña y España de los Círculos de Sanación con Ho'oponopono, que se difunden por todo el mundo a través de la Red de Ho'oponopono de Agartam una agrupación de personas sin ánimo de lucro: www.agartam.com.

  

• Programa:

- Introducción teórica al conocimiento de los principios universales de la prosperidad
        
- Exploraremos de forma práctica, cuáles son los programas que en este momento están bloqueando tu
            prosperidad en cualquier área de tu vida

Horario: De 17:00 a 20:00 h. Incluye un descanso de 15 minutos.

Lugar: Ecocentro Pàmies - Dulce Revolución - Balaguer (Lleida)

Como llegar al Ecocentro Pàmies: http://goo.gl/LU35In

- - Colaboración por el taller: 20 €

- El importe de la colaboración por asistencia al taller se podrá realizar media hora antes de comenzar el mismo y, por este motivo, recomendamos a los asistentes procuren venir con puntualidad. Solamente se podrá realizar la colaboración en efectivo.

* En caso de baja en el taller por cualquier motivo personal, le pedimos que nos lo comunique lo antes posible, en el teléfono 669548300, para poder avisar a las personas que se encuentren en situación de reserva.

 
NOTAS IMPORTANTES: El taller tiene las plazas limitadas al aforo de la sala. Se recomienda a los asistentes que lleven bloc de notas y bolígrafo.
------------------------------------------------
Actividades fuera de programa:

10:00 a 11:30 h: Visita guiada gratuita a los invernaderos de plantas medicinales de la empresa Pàmies Vitae, a cargo de voluntarios de la Dulce Revolución.
11:00 a 12:00 h: Consultorio grupal abierto y gratuito sobre enfermedades personales y su tratamiento con terapias alternativas y naturales. Coordinador: Aleix Pàmies - naturópata del Ecocentro Pàmies-Dulce Revolución.
12:00 a 14:00 h: Charla de Josep Pàmies y/o Aleix Pàmies con consejos y recomendaciones para la autogestión de la salud.


Nom / Nombre *
Your answer
Cognoms / Apellidos *
Your answer
Correu electrònic personal / Correo electrónico personal *
Your answer
Telèfon de contacte / Teléfono de contacto *
Your answer
Localitat i província on resideix / Localidad y provincia donde reside *
Your answer
Taller "HO'OPONOPONO PER A LA PROSPERITAT" - Balaguer, 29.04.17 *
Required
Comentaris / Comentarios
Your answer
Vull rebre informació dels propers tallers, cursos i activitats que organitza la Dolça Revolució / Quiero recibir información de los próximos talleres, cursos y actividades que organiza la Dulce Revolución
HO'OPONOPONO PER A LA PROSPERITAT / HO'OPONOPONO PARA LA PROSPERIDAD
JOC DE CARTES PER A TREBALLAR LA PROSPERITAT / JUEGO DE CARTAS PARA TRABAJAR LA PROSPERIDAD
SESSIONS DE HO'OPONOPONO / SESIONES DE HO'OPONOPONO
Dr. Mª CARMEN MARTÍNEZ TOMÁS
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms