Zahtev za akreditovanje - 14. Slobodna Zona
Popunjavanjem upitnika podnosite zahtev za akreditovanje u clju medijskog praćenja 14. Filmskog festivala Slobodna Zona koji se od 7. do 12. novembra održava u Beogradu (Kombank dvorana, Dvorana Kulturnog centra Beograda, Dom omladine Beograda, Art bioskop Kolarac, Jugoslovenska kinoteka, Dom kulture Studentski grad) Novom Sadu (Kulturni centar Novog Sada) i Nišu (Velika sala Niškog kulturnog centra).
Prednost prilikom dodele akreditacija imaće novinari i redakcije koje izveštavaju o festivalu i pre početka njegovog održavanja.

Beograd: Rok za podnošenje je akreditacije 30. oktobar. Novinari kojima akreditacije budu odobrene biće o tome obavesteni do srede 31. oktobra i akreditacije će moći da preuzmu isključivo lično na press konferenciji koja će se održati u četvrtak 1. novembra u 12h u Dvorani Kulturnog centra Beograda.

Novi Sad: Rok za podnošenje akreditacije je petak 2. novembar. Novinari kojima akreditacije budu odobrene biće o tome obavešteni do subote 3. novembra i akreditacije će moći da preuzmu isključivo lično na press konferenciji koja se održava u ponedeljak 5. novembra u 13h Kulturnom centru Novog Sada.

Niš: Rok za podnošenje akreditacije je petak 2. novembar. Novinari kojima akreditacije budu odobrene biće o tome obavešteni do subote 3. novembra i akreditacije će moći da preuzmu isključivo lično na press konferenciji koja se održava u ponedeljak 5. novembra u 12h u Velikoj sali Niškog kulturnog centra.

Zbog ograničenog broja raspoloživih akreditacija, predstavnici medija kojima akreditacije ne budu odobrene, neće biti posebno obavešteni o tome.

Posedovanje akreditacije ne garantuje ulaz na sve projekcije.

Svi željeni intervjui moraju biti prethodno dogovoreni sa PR službom festivala.
Naziv medija *
Your answer
Redakcija/rubrika *
Your answer
Grad za koji vam je potrebna akreditacija *
Ime i prezime *
Your answer
Pozicija *
Vaša e-mail adresa *
Your answer
Broj mobilnog telefona *
Your answer
Ime i prezime glavnog urednika *
Your answer
Kontakt glavnog urednika
Your answer
Na koji način i koliko intenzivno planirate da medijski ispratite festival? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.