Crewsøknad BitHack 2020
Crew forventes å være tilgjengelig store deler av uke 21, 20. - 24. februar 2020. Det er viktig at du har mulighet til å delta, eller varsle slik at vi vet at vi har nok folk tilgjengelig.

Alle crewmedlemmer får egen GRATIS plass ved crewets bord, 2 måltider per dag fredag - lørdag og mulighet for å spille/gjøre andre ting etter eget ønske, så lenge det er utenfor oppsatt arbeidstid eller ikke hindrer vedkommende å utføre sine arbeidsoppgaver. I tillegg stiller vi med egen garderobe og eget soveområde med feltsenger til crew.

Først trenger vi litt informasjon om deg samt kontaktinformasjon. Det er viktig at vi får inn nok informasjon slik at vi kan prøve å tilrettelegge mattilbud og sovefasiliteter. Mobiltelefonnummer blir kun brukt hvis vi har særskilt behov for å komme i kontakt med deg under arrangementet. Kommunikasjon vil foregå på andre kommunikasjonsplattformer som Discord og E-post før arrangementet.

Viktig: Alle skal delta på nedrigg søndag 24. mai klokka 12:00. Eneste unntak er de som har jobbet nattevakt.
Email address *
Fornavn og etternavn *
Your answer
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Mobiltelefonnummer *
Your answer
Har du allergier vi må ta hensyn til i forbindelse med mat? Hvis nei; la svarfeltet være blankt.
Your answer
T-skjortestørrelse. Som ny i Crew får du (forhåpentligvis) en egen BitHack t-skjorte.
Trenger du soveplass på crewets soveområde? Du kan fortsatt benytte crewets soveområde, men vi basere hvor mange senger vi trenger på hvor mange som krysser av her.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of BitHack Dataparty. Report Abuse