Citizen science netværksmøde, 4. juni 2019 - tilmelding
Invitation til stiftende møde for Citizen Science Netværket, der bringer aktører fra mange områder sammen for at fremme samarbejdet omkring citizen science. Det primære formål med dette møde er at diskutere og blive enige om en fondsansøgning til opstart af et dansk citizen science netværk.

Citizen science i Danmark er mere udbredt end mange måske tror, da der ikke tidligere har været et forum for vidensdeling og samarbejde omkring det. 14 lande i Europa har allerede nationale citizen science netværk, og der findes nu regionale netværk på de fleste kontinenter, f.eks. European Citizen Science Association (ECSA), samt globale netværk som Citizen Science Association og Citizen Science Global Partnership. Denne type af netværk giver nye muligheder for samarbejde og vidensudveksling, skaber mere opmærksomhed og kan være med til at styrke troværdigheden af citizen science.

Dette møde udspringer af det tidligere opstartsmøde den 1. februar, hvor der var stor interesse for at starte et netværk. Desuden har en stor dansk fond vist interesse i at støtte opstarten af et dansk citizen science netværk, hvorfor vi på dette møde har fokus på en fondsansøgning til fonden og naturligvis på mulig struktur af netværket, indhold og partnere til ansøgningen.

Netværket har allerede en hjemmeside (citizenscience.dk), mailingliste (https://groups.google.com/forum/#!forum/citizensciencedk), LinkedIn gruppe (https://www.linkedin.com/groups/12091033), Twitter konto (@citsciDK) og Facebook gruppe (www.facebook.com/citsciDK) - deltag gerne!


Hvor: Philoteket, SDU, Odense
Hvornår: 4. juni kl. 10-15

Dagsorden inkluderer:
9:30: Kaffe, inden start kl. 10
* Opdatering på Citizen Science Symposium 7. oktober 2019 (se også mere information her: https://citizenscience.dk/symposium-2019, opdateres løbende)
* Diskussion af mulige strukturer og formål for det danske citizen science netværk, med inspiration fra andre lande.
Denne diskussion starter på mailing-listen inden mødet, da vi ønsker at bruge det meste af tiden på mødet til fondsansøgningen
* Frokost & mulighed for at netværke
* Diskussion af fondsansøgning til opstart af netværket
Hvem, hvad, hvor, hvorfor, osv., bl.a. Hvad er formålet? Hvem er mulige partnere / interessenter? Hvor skal netværket placeres? Osv.
15:00 Mødet slutter

Endelig dagsorden og praktiske informationer følger efter tilmelding.

******* Vi forventer, at diskussionerne starter på mailinglisten allerede nu, så tilmeld dig, hvis du vil være med: https://groups.google.com/forum/#!forum/citizensciencedk!! *******

Vi håber, du vil være med på mailinglisten og på dagen, og vi ser frem til gode diskussioner!

Med venlig hilsen,
Thomas Kaarsted, Anne Kathrine Overgaard, Julie Koch Sheard og Gitte Kragh

Navn *
Your answer
Email adresse *
Your answer
Din organisation
Your answer
Kunne du/din organisation være interesseret i at være partner i en fondsansøgning til oprettelsen af det danske citizen science netværk? *
Hvordan mener du bedst et dansk netværk kan organiseres? (der kan vælges flere svar) *
Required
Hvad mener du skal inkluderes i en sådan fondsansøgning? *
Your answer
Har du nogle særlige kostbehov?
Your answer
Må vi kontakte dig igen med opfølgning fra mødet? *
Må vi dele dit navn og din email adresse med andre deltagere på mødet? *
Kommentarer eller spørgsmål
Your answer
Mvh, Citizen Science Netværket
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service