Inscripció Volt IV / Inscripción Volt IV
Hola! Gràcies per voler inscriure't a la quarta edició del VOLT! :) Estem molt motivades amb l'organització i en tenim ja moltes ganes...! Et deixem aquí un petit tastet del que trobaràs en aquesta edició.... :)

La trobada que durem a terme del 13 al 15 d'octubre de 2017 tindrà com a lema "Recuperem el control de l'Energia" amb l'objectiu de visibilitzar algunes de les lluites que s'estan duent a terme al llarg del territori en la línia de la recuperació del control públic i ciutadà de l'energia i d'aprendre de les organitzacions i plataformes establint espais de comunicació i aprenentatge mutu.

Aquest any el Volt començarà a la ciutat de Barcelona i recorrerà els següents indrets de la geografia catalana:
- Començarem per les comarques de Girona, on de la mà de les plataformes No a la MAT Girona i la Plataforma Resposta al MidCAT, coneixerem l’impacte d’aquestes grans infraestructures sobre el territori i la població.
- Continuarem visitant la població de Navàs on coneixerem de primera mà el projecte municipal de recuperació de les sobiranies, des de l'energètica fins a l'alimentària i residencial.
- De la mà de la Plataforma Prou Sal visitarem l’abocador de runam salí al Cogulló de Sallent.
- Finalment, els veïns de la Torre de Cabdella, a la Vall Fosca (Pallars Jussà), ens explicaran la seva lluita veïnal contra el gravamen abusiu de l'IVA en la factura de la llum d’Endesa.

Si ens vols dir alguna cosa o tens algun problema amb els horaris, transport, etc, ens pots escriure a xse@xse.cat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

¡Hola! Gracias por querer inscribirte en la cuarta edición del VOLT! :) ¡Estamos muy motivadas con la organización y tenemos muchas ganas! Te dejamos aquí un pequeño avance de lo que encontrarás en esta edición.... :)

El encuentro, que llevaremos a cabo del 13 al 15 de octubre de 2017, tendrá como lema "Recuperemos el control de la Energía" y tiene como objetivo visibilizar algunas de las luchas que se están llevando a cabo a lo largo del territorio -en la línea de la recuperación del control público y ciudadano de la energía- y aprender de las organizaciones y plataformas estableciendo espacios de comunicación y aprendizaje mutuo.

Este año el Volt arranca en la ciudad de Barcelona y recorrerá las siguientes lugares de la geografía catalana:
- Empezaremos por las comarcas de Girona, donde de la mano de las plataformas No a la MAT Girona y la Plataforma Resposta al MidCAT, conoceremos el impacto de estas grandes infraestructuras sobre el territorio y la población.
- Continuaremos visitando la población de Navàs, donde conoceremos de primera mano el proyecto municipal de recuperación de las soberanías, desde la energética hasta la alimentaria y residencial.
- De la mano de la Plataforma Prou ​​Sal, visitaremos el vertedero de escombros salinos el Cogulló de Sallent.
- Finalmente, los vecinos de la Torre de Cabdella, en la Vall Fosca (Pallars Jussà), nos explicarán su lucha vecinal contra el gravamen abusivo del IVA en la factura de la luz por Endesa.

Si nos quieres comentar alguna cosa, o tienes cualquier problema con los horarios, transporte, etc... nos puedes escribir a xse@xse.cat.

Email address *
Recorda que no tindràs la plaça reservada fins a que no realitzis el pagament ;) / Recuerda que no tendrás la plaza reservada hasta que realices el pago ;)
Disposes d'una setmana per a realitzar el pagament des que has enviat la sol·licitud d'inscripció. En cas que no realitzis el pagament en aquest termini, no et podrem garantir la plaça per a poder assistir al Volt IV.

El número de compte en el que has de fer el pagament és el ES76 3025 0001 1214 3330 1297 ( Titular: Associació Enginyeria Sense Fronteres). També rebràs un correu amb totes les dades. El concepte que s'ha d'utilitzar és "Volt 4" amb la quota de inscripció escollida seguida del teu nom (p.e. "Volt 4 - Solidària - Mary Poppins")

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dispones de una semana para realizar el pago desde que remitas la solicitud de inscripción. En caso de que no realices el pago en este plazo, no podremos garantizar tu plaza para poder asistir al Volt IV.

El número de cuenta para hacer el ingreso es el ES76 3025 0001 1214 3330 1297 (Titular: Associació Enginyeria Sense Fronteres).. También recibirás un correo con todos los datos. El concepto que se debe utilizar es "Volt 4" con la cuota de inscripción elegida seguida de tu nombre (p.e. "Volt 4 - Solidaria - Mary Poppins")

Nom i cognoms / Nombre y apellidos *
Your answer
Organització / Organización
Your answer
Telèfon mòbil / teléfono móvil *
Només el farem servir en cas d'emergència. Si no en tens, indica-ho. / Solo se utilizará en caso de emergencia. Si no tienes, indícalo.
Your answer
Usuari de Twitter / Usuario de Twitter
p. e. @xsecat
Your answer
Dades de contacte / Datos de contacto
Has participat en edicions anteriors del Volt? / ¿Has participado en ediciones anteriores del VOLT?
Necessitats Personals / Necesidades personales
Dietes i al·lèrgies alimentàries / Dietas y alergias alimenticias
D'on véns? / ¿De dónde vienes?
Indica també la província. / Indica también la provincia
Your answer
Allotjament solidari / Alojamiento solidario
És possible que divendres sortim ben d'hora des de Barcelona, i les connexions de transport públic poden ser limitades amb altres indrets. Per això intentarem organitzar llits solidaris entre els participants del Volt que viuen a Barcelona. / Es posible que el viernes salgamos temprano desde Barcelona, y las conexiones de transporte público pueden ser limitadas con otros lugares. Por eso intentaremos organizar camas solidarios entre los participantes del Volt que viven en Barcelona.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service