Află totul despre #boicotreferendum
Pe 7 octombrie românii sunt chemați la urne pentru a decide dacă sunt sau nu de acord cu discriminarea comunității LGBT. Inițiativa cetățenească de modificare a articolului 48 din Constituție a intrat în linie dreaptă.

Democrația din România depinde de rezultatele acestui referendum. Societatea civilă din România consideră boicotul ca fiind soluția cea mai optimă pentru că drepturile omului nu pot fi subiectul unei consultări populare.

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți privind referendumul de modificare a articolului 48 din Constituție privind familia? Vrei să ajuți campania de boicot a referendumului urii? Lasă-ne datele tale de contact pentru a putea comunica mai ușor și a lucra împreună pentru o societate mai bună, în care drepturile tuturor cetățenilor sunt respectate.

NOTĂ PRIVIND COLECTAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
În conformitate cu Legea 677/2001 și Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), formularul înregistrează date personale precum:Nume, prenume, adresă de email, telefon, profil social media, ocupația, localitatea de domiciliu și disponibilitatea de timp. Răspunsurile înregistrate sunt accesibile pentru o perioadă de 5 ani persoanelor din cadrul Asociației MozaiQ LGBT, a partenerilor și autorităților publice în baza legii. Rezultatele prelucrării datelor urmează să fie făcută asigurându-se confidențialitatea respondenților. În acord cu legislația în vigoare, Asociația MozaiQ LGBT va asigura dreptul de retragere a consimţământului, de acces la datele personale, dreptul la rectificare, utilizare restricționată, portabilitate și ștergere. Aceste drepturi sunt îndeplinite la maxim 30 de zile de la cererea transmisă la adresa de email office@mozaiqlgbt.ro. Pentru orice informație adițională, vă invităm să luați legătura cu Asociația MozaiQ LGBT la adresa de email office@mozaiqlgbt.ro, cu Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa de email anspdcp@dataprotection.ro precum și să consultați legislația din domeniu aici: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EN
Prin continuare, sunt de acord cu condițiile de colectare și prelucrare a datelor personale și îmi dau acordul pentru colectarea și prelucrarea datelor mele de către Asociația MozaiQ LGBT *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.