CONSULTANȚĂ ARHITECTURĂ
Aveți o idee de proiect și doriți să facem o vizită pe teren? Stabilim o întâlnire, investigăm situația și vom întocmi un Raport de Arhitectură. Cu ajutorul lui reduceți riscul proiectului dumneavoastră de a depăși termenele sau bugetul alocat din cauza unei soluții greșite.


Email address *
Nume, prenume *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Doriți să reduceți riscurile proiectului dumneavoastră prin solicitarea serviciului de Consultanță Arhitectură? *
ARHITECTUL
Thomas Strumberger este un arhitect din Timișoara, membru al Ordinului Arhitecților din România și recomandat pentru servicii de proiectare de către Bennert Gruppe Germania. "Appreciation of the services performed in terms of quality as: Very Good." - Bennert GmbH

INFORMAȚII PROCEDURĂ
Odată ce ați achitat contravaloarea serviciului de consultanță, noi vom lua în cel mai scurt timp legătura prin email cu dumneavoastră și vom stabili ziua și ora cea mai potrivită pentru ședință. Durata întâlnirii este de 50 minute și are un cost de 120 euro.
Vă vom întocmi și preda un Raport de Arhitectură, care va conține informații valoroase pentru a putea planifica desfășurata investiției în cauză, în parametrii optimi și la calitatea dorită.

ÎNTREBĂRI
Dacă aveți întrebări sau neclarități, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email office@strumberger.ro

TESTIMONIAL
"În adolescență am citit despre un arhitect cu suflet mare iar ideea asta mi-a rămas în minte pentru multă vreme. Nu e deloc complicat să observi caracteristica asta la Thomas Strumberger din primele minute și de la primele schițe, un arhitect excelent cu un suflet mare."


Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms