Szállás foglalás és Vacsora jelentkezés - Pécs 2018.
Kedves Kolléga!
Köszönjük, hogy jelentkeztél a "Jó gyakorlatok és szakmai kihívások – Kórházi-klinikai gyógyszerészek pécsi szakmai hétvégéje 2018." című továbbképzésre!

Aki kísérővel érkezik, kérjük továbbítsa neki is ezt az űrlapot! A szakmai program minden gyógyszerész és nem gyógyszerész számára nyitott, örömmel látunk mindenkit. A társasági programra szintén szertettel várunk mindenkit.
A szállást és vacsorát az MGYTK KGYSZ támogatja tagjainak, amit ezúton is hálásan köszönünk!
A hatékony szervezéshez a létszámot tudnunk kell, ezért a gördülékeny szervezés érdekében kérem az alábbi kérdőívet töltsd ki amint lehet! (legkésőbb augusztus 20-ig)
Köszönjük!

Mi a neved? *
Új regisztráció esetén e-mail címet is kérnénk megadni.
Your answer
2. Kérsz szállást? *
Centrum Apartmanban (http://www.apartmanhotelpecs.hu) idén is kb 30 regisztrált kórházi-klinikai gyógyszerész és 6 gyógyszerészhallgató számára tudunk szállást foglalni. A szöveges mezőbe írd, ha egyedi kérés vagy megbeszélni való lenne a szállással kapcsolatban. Szobatársat a következő kérdésnél adhatsz meg. Elhelyezés 2-3 ágyas szobákban/apartmanokban lesz a korábbi évekhez hasonlóan.
Választott szobatárs(ak)
Opcionális lehetőség. 2 és 3 ágyas szobákat kaptunk. Korábbi évekhez hasonlóan a tervezett szobabeosztást az érintetteknek közzé tesszük.
Your answer
3. Jössz a vacsorára? *
A vacsora a kísérők számára önköltséges. Előtte igyekszünk valami vidám társasági/ismerkedős/csapatépítő programot kitalálni. A helyszínt idén sem mondjuk meg, de garantáltan jó lesz.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service