Ilmoittautuminen Suomen Newfoundlandinkoirayhdistys Ry:n 2021 sääntömääräiseen vuosikokoukseen
Kokous järjestetään Suomen käsityön museossa Jyväskylässä lauantaina 27.03.2021 klo 12:00 alkaen. Huomaa, että vaikka kokoukselle on nimetty fyysinen paikka, kokoukseen osallistutaan pelkästään etänä Teamsin kautta koronakriisin ja tartuntavaaran vuoksi.

Jos siis olet osallistumassa kokoukseen, sinun tulee ilmoittatua oheisella lomakkeella viimeistään lauantaina 20.03.2021 klo 15:00. Tämän jälkeen ei enää ilmoittautumisia oteta vastaan.

Annettuun sähköpostiosoitteeseen toimitetaan kokousviikolla linkki kokoukseen liittymistä varten sekä linkki kokouksen materiaaliin. Äänioikeutetut kokoukseen osallistujat saavat myös kokouksen aikana mahdolliset äänestyskutsut tässä annettuun sähköpostiosoitteeseensa.

Sinun ei kuulu ilmoittautua etäkokoukseen, jos olet antamassa äänioikeutesi valtakirjalla valtuutetulle, etkä näin ollen ole itse osallistumassa etäkokoukseen.
Email address *
Nimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Minut on valtuutettu edustamaan kokouksessa myös valtakirjoilla. Ohje valtakirjojen toimittamisesta löytyy yhdistyksen kotisivuilta. *
Olen tutustunut Suomen Newfoundlandinkoirayhdistys Ry:n tietosuojaselosteeseen. https://newfoundland.fi/wp-content/uploads/rekisteriseloste2019.pdf. Hyväksyn, että ilmoittautumisesta muodostuu väliaikainen rekisteri Suomen Newfoundlandinkoirayhdistys Ry tapahtumajärjestelyn tueksi. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy