Aanmelden ondersteuning oud-verzorgende (IG), - verpleegkundige en -zorgverleners COVID-19
Ben jij oud-verzorgende (IG), -verpleegkundige of -zorgverlener, zonder BIG-registratie en wil jij ons helpen?
Vul dan dit formulier in.

Heb je geen opleiding of ervaring in de zorg of welzijn, maar wil je wel wat doen? Meld je dan aan voor Ready2Help van het Rode Kruis. 

Met dit formulier kun je je aanmelden om ingezet te worden in de zorgverlening of zorgondersteunende processen. Reageer alleen als je oud-verzorgende (IG), oud-verpleegkundige of oud-zorgverlener bent. Indien je BIG-registratie niet meer geldig is, bekijken we samen met jou wat je zou kunnen doen. Noodscholing is beschikbaar als dat nodig is.

We verzamelen met dit formulier jouw gegevens en vervolgens kijken we of er een match gemaakt kan worden met de behoefte binnen Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Wij zullen daarna, maar uiterlijk binnen 24 uur, contact met je opnemen.

LET OP:
- Heb je klachten of ben je recent in een risicogebied geweest? Dan kunnen we jou helaas niet inzetten. Neem contact met ons op zodra je, volgens de richtlijnen van het RIVM, klachten vrij bent.
- Je hoeft dit formulier niet vaker dan 1x in te vullen. Twijfel je of wij jouw aanmelding goed ontvangen hebben? Neem dan contact met ons op via: coronamatch@zorggroep-onl.nl
- Ben je medewerker van Zorggroep Oude en Nieuwe Land? Vul dan dit formulier niet in. Neem contact op met je leidinggevende als je meer wilt doen.
- Dit aanmeldformulier is bedoeld voor particulieren die hulp willen aanbieden. Ondanks de goede intentie is dit niet bedoeld voor detacheerders, werving en selectiebureaus of uitzendorganisaties die hun diensten of personeel willen aanbieden. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Roepnaam en achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Report Abuse