Code City 2020 - aanmelden als coach
Met dit formulier meld je je aan als coach bij Code City. Als coach geef je in een Gentse school een programmeersessie aan een klas uit de derde graad lager onderwijs of het eerste jaar secundair onderwijs. We bezorgen je alle info en een kant-en-klare les tijdens een opleidingsmoment.

We matchen jou met een school in jouw buurt of een school die je kent. Je spreekt af met de leerkracht wanneer je de sessie gaat geven, tussen februari en mei 2020. Een programmeersessie duurt ongeveer 2 uur.

Om te coachen hoef je geen doorwinterde programmeur te zijn, maar een minimale kennis van programmeren is wel nodig. Nog nooit geprogrammeerd? Je kan de basis makkelijk online leren. Een korte basiscursus (bedoeld voor leerkrachten) vind je hier: https://studio.code.org/s/K5-OnlinePD . Als je de modules 'Mastering the basics' doorloopt heb je voldoende kennis om Code City coach te worden.

Wil je doorgedreven leren programmeren, kijk zeker eens op deze websites: www.sprout.nl/artikel/startups/leer-gratis-programmeren-op-deze-7-websites

Hoe heet je? *
Wat is de naam van je bedrijf waar je werkt of school waar je studeert? *
Wat is je e-mailadres? *
Wat is je telefoonnummer *
We bellen je enkel als het echt nodig is, beloofd!
Dit jaar trekt Code City ook naar secundaire scholen! Sta je ervoor open om in het eerste jaar middelbaar te coachen? *
Wil je graag in een specifieke school, of regio (in Gent) coachen?
Bijvoorbeeld de school van je kinderen, een school waar je een leerkracht kent, de school dichtst bij jouw werk of woonplaats, ...
Wil je coachen in het Bijzonder Onderwijs? *
Er zijn in Gent een tiental scholen in het Bijzonder Onderwijs. Hier gaan kinderen met een fysieke of verstandelijke beperking of met leerstoornissen naar school. De klassen zijn er kleiner maar de diversiteit groter. Je past de oefening aan aan de leerlingen, in overleg met de leerkracht.
Wil je een coach-compagnon? *
Als coach geef je eerst een algemene intro en verduidelijk je enkele begrippen. Daarna gaan de kinderen in groepjes aan de slag en help je hen als ze vast zitten. Je kan de coach-opdracht alleen doen, maar het is ook fijn om het met 2 te doen. De keuze is aan jou. De leerkracht volgt de les mee. Hij/zij is verantwoordelijk voor de goede orde in de klas.
Op welk infomoment kan je aanwezig zijn? *
Op het infomoment krijg je alle praktische en inhoudelijke informatie over de les en 'jouw' school. De infomomenten vinden plaats bij Digipolis, Bellevue 1 in Ledeberg.
Waar heb je over Code City gehoord? *
Nog vragen of opmerkingen? Laat maar horen :-)
Je kan hier ook de naam van de collega-coach opgeven
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy