Anmälan Bergforsk- och STRIMdagarna
Jag vill vara med på Bergforsk- och STRIMdagarna 15-16 maj 2019. Deltagandet i konferensen är fritt, men vi behöver din anmälan för planering av lokaler, mat och dryck senast den 3 maj.
Namn *
Your answer
E-post *
Your answer
Företag/Organisation
Your answer
Mobilnummer
Your answer
Jag deltar enligt följande: *
Arrangemanget hålls på Kulturens Hus Luleå, konferenslokal "Lilla salen".
Required
Önskemål om kost
Övrig information:
Your answer
Fotografering & film *
Under dagarna kommer vi att uppdatera Bergforsk- och STRIMdagarna bildmaterial samt filma, företrädesvis föreläsningarna. Bilderna kommer att vara av allmän karaktär. Materialet kommer uteslutande att användas av stiftelsen Bergforsk/SIP STRIM och dess partners med syfte att berätta om Bergforsk- och STRIMdagarna, dess innehåll, resultat och ändamål.
Information om din bokning
Vi skickar dig en bekräftelse till den e-postadress du angivit. Deltagandet i konferensen är fritt, men vi behöver din anmälan för planering av lokaler, mat och dryck senast den 3 maj. Får du förhinder meddelar du det senast 3 maj genom att mejla pia.nyberg@bergforsk.se Om du inte meddelar förhinder till konferens eller middag, eller gör det efter den 3:e maj, tar vi ut en no-show-avgift på 500:- exkl moms. Du kan alltid skicka en kollega i ditt ställe, och vi vill då att du meddelar namnändring.

Genom att anmäla dig till Bergforsk- och STRIMdagarna godkänner du att arrangören, SMART kommunikation, lagrar de personuppgifter som du angivit. Läs mer om hantering av personuppgifter: http://www.bergforsk.se/personuppgifter/

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.