Indmeldelse i DOWSA - aktivitetsudbydere
Vi vil gerne invitere dig og dit event til at være med til at udvikle svømning i Åbent Vand. Det gør vi i fællesskab, dels ved at vi kan kan være med til at markedsføre jeres events igennem vores kanaler, men også at dele åbenlyse ideer til nyt indhold i dit event, ligesom vi gerne vil formidle kontakt til relevante aktører inden for idrætten.

Medlemsskab koster 2.000,- årligt (eksklusiv moms)
VED AT UDFYLDE NEDENSTÅENDE BLANKET FORPLIGTER DU DIG IKKE TIL AT BETALE - DU SKAL MERE SE DET SOM EN INTERESSETILKENDEGIVELSE.

Som medlem af DOWSA tilbydes du:

1. Markedsføring – vi ønsker os, at du får succes med dine svømmerelaterede events. Vores medlemmer er i din målgruppe. Vi tilbyder dig, at du kan markedsføre dit/dine events igennem vores kommunikationsplatform. Vi har pt ca. 2000 medlemmer i DOWSA og forventer at aktivere yderligere ca 3000 i løbet af 2018
2. Netværk – I tilbydes at indgå i netværk med øvrige aktivitetsudbydere, der som dig arbejder målrettet på at skabe succesfulde event til glæde for alle svømmere i Åbent Vand.
3. Rådgivning – Vi ønsker at dele viden om hvad vi ved virker, hvad vi ved om vores medlemmers forventninger til det udbud der er af aktiviteter.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hvad er dit navn? *
Hvad er din mailadresse?
Hvad er navnet/ene på dit/dine event/s?
Hvis dit/dine event/s har en hjemmeside - eller side på Facebook, så angiv dem venligst her:
Har du ideer til hvordan vi kan samarbejde, så giv os venligst et par stikord:
Hvis vi må give dig et ring og snakke samarbejdsmuligheder, hvilket nummer kan vi så fange dig på?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy