#VaadiFaktat: Tulevaisuuden työmarkkinat
Tervetuloa VaadiFaktat-kiertueen suureen eurovaalipaneliin Tampereen yliopiston Väinö Linna -saliin perjantaina 5.4.2019 kello 14:00-16:00.

Eurovaaliehdokkaiden paneelissa käsitellään tulevaisuuden työmarkkinoita. Miten työvoiman vapaa liikkuvuus toteutuu tulevaisuudessa? Miten digitalisaatio ja muut megatrendit muuttavat työmarkkinoita Euroopassa?

Paneelin järjestävät Eurooppalainen Suomi ry, Eurooppanuoret (JEF-Finland), SAK - Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö, Toimihenkilökeskusjärjestö STTK, Akava ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK sekä kampanjan mediakumppani Uusi Suomi.

Paneelin vahvistuneet osallistujat:

Iiris Suomela, Vihreät - De Gröna
Mia Haglund, Vasemmistoliitto
Jaana Ylitalo, Sosialidemokraatit SDP
Kimmo Sasi, Kokoomus
Olli Kotro, Perussuomalaiset

Paneelin juontaa Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko ja paneeli streamataan suorana Uuden Suomen verkkosivuille.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään ke 3.4.2019 tämän linkin kautta: https://forms.gle/iZzxDB3xNLTqwxQf9

#VaadiFaktat-kampanja
Vaadi Faktat on SINUN tilaisuutesi osallistua ja vaikuttaa. Tule kohtaamaan ehdokkaat, vinkkaa feikkiuutisista ja klikkiotsikoista ja ÄÄNESTÄ!

Haluamme saada suomalaiset ja erityisesti nuoret äänestämään EU-vaaleissa. Tahdomme edistää faktoihin pohjautuvaa päätöksentekoa, vastustaa disinformaatiovaikuttamista ja korjata poliitikkojen ja median virheellisiä väitteitä. Pyrimme vaikuttamaan mediaan, jotta Eurooppa- ja EU-teemat näkyvät riittävästi kevään vaaleissa. Haluamme uutisoinnin toteutuvan faktapohjaisesti - ei klikkiotsikoin.

ILMOITTAUTUMINEN
Pakollinen ennakkoilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy ke 3.4.2019 klo. 15:00. Tilaisuuteen on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Medialle on varattu tilaa salista. Lomakkeen ollessa poissa käytöstä median edustajat voivat ilmoittautua osoitteen es(a)eurooppalainensuomi.fi kautta.
Email address *
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Organisaatio *
Your answer
Titteli
Your answer
Ruokarajoitukset
Your answer
Osallistun vaalipaneeliin *
Sallin tietojeni keräämisen seminaarin järjestämistä varten. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Eurooppalainen Suomi. Report Abuse