Bokningsförfrågan fotografering
Fyll i formuläret så noggrant som möjligt.
Kontrollera att e-postadressen och mobilnumret är korrekt ifyllda, annars kan jag tyvärr inte svara dig.
Vänligen läs igenom villkoren innan du skickar formuläret, vid en fotografering skrivs ett avtal mellan fotografen och kunden som baseras på villkoren nedan.
Tack för din uppmärksamhet!
Email *
Namn *
Adress *
Postadress *
Mobil *
Jag önskar boka: *
OBS! INGA digitala bilder eller produkter ingår i fotograferingsavgiften. Prislista för produkter och digitala bilder hittar du här: https://www.emeliejohansen.se/produktguide.php
Mitt beräknade BF eller barnets födelsedatum:
Beskriv så utförligt som möjlig era önskemål angående fotograferingen, som vilka bilder som är viktigast för er och vilka som ska vara med på fotograferingen samt namn på föräldrar och eventuella syskon:
Är det någon dag som passar er bättre?
Hur hittade du mig? *
Hur föredrar du att bli kontaktad?
Clear selection
Meddelande:
VILLKOR
Betalning:
Vid bokning så får du en faktura sänd till dig via mail och fakturan ska betalas för att bokningen ska vara bekräftad. När du fått ditt webbgalleri och bestämt vilka produkter eller bilder du vill köpa så ska bilderna betalas innan de levereras.

Efter fotograferingen:
Bilderna är klara inom tre veckor efter fotograferingstillfället. Fotografen väljer ut de bästa bilderna och redigerar dem lätt innan de visas för kunden. När bilderna är klara så får ni en länk till ett webbgalleri online. Där visas de 20 bästa bilderna från fotograferingen. Webbgalleriet ligger uppe i sju dagar så börja fundera redan nu vad ni vill göra med era bilder. Kanske ett fotoalbum eller en specifik tavla? När ni valt vilka bilder ni vill köpa så redigeras de noggrant och omsorgsfullt innan leverans.

När webbgalleriet varit tillgängligt i en vecka så blir det inaktiverat och det går inte längre att göra beställningar. För att öppna galleriet igen tillkommer en avgift på 500kr. Vid köp så dras den summan bort från beställningen.

Leverans:
Efter att fakturan är betald så blir era digitala bilder klara för leverans inom fem arbetsdagar.

Digitala bilder levereras för nedladdning via Dropbox. Där finns bildfilerna tillgängliga i två veckor för att kunden ska kunna ladda ner och förvara bildfilerna. Efter två veckor inaktiveras bildfilerna och finns inte längre tillgängliga på Dropbox. För beställningar om 10 digitala filer, eller fler, sker bildleverans även på USB-sticka.

Leverans av produkter såsom album, förstoringar och tavlor kan ta upp till sex veckor beroende på mina leverantörers leveranstider. Vid köp av produkter så ingår tillhörande bildfil i lågupplöst format. Produkter hämtas i min studio eller skickas mot fraktkostnad. Hemleverans inom Örebro tätort ingår.

Backup:
Vid köp av digitala filer är kunden ansvarig för backup av filerna. Det innebär att de bör vara kopierade till flera olika enheter, i händelse av att de skulle försvinna eller raderas från någon enhet.

Marknadsföring:
Emelie Johansen Photography förbehåller sig rätten att visa bilder från fotograferingen på hemsida, blogg och sociala medier. Barnen är självklart alltid anonyma och om det är några bilder som föräldrarna inte önskar visa så respekteras detta.

Bilder som levereras lågupplöst, för privat användning på webb och sociala medier, i samband med köp av produkter och högupplösta biler kommer med Emelie Johansen Photographys vattenstämpel.

Bildstil:
Kunden bör ha tittat på fotografens tidigare bilder för att förstå vilken typ av bilder som kommer att levereras. Exempel på fotografens bildstil hittas på www.emeliejohansen.se och på Instragram @emeliejohansen.photo

Ombokning:
Ombokning kan se när som helst men måste aviseras via sms till fotografen: 070-414 40 96 så snart som möjligt. Beroende på anledningen till ombokningen så tittar vi på en ny tid snarast möjligt.

Återbetalning av avbokning:
Avbokning på grund av ånger ger ej rätt till återbetalning av fotograferingsavgiften. Du erhåller då istället ett presentkort på samma summa som fotograferingsavgiften med giltighetstid 1 år.

Tack för din uppmärksamhet!
*
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Emelie Johansen Photography. Report Abuse