Inschrijfformulier wedstrijdtraining 2020-2021
Hé jij,

Heb jij een leuke zeilles gehad afgelopen zomer en wil je graag weten hoe het is om wedstrijd te varen? Heb je minimaal CWO 2 en heb je ambitie om een mooie beker mee naar huis te nemen? Dan hebben wij goed nieuws!

Deze herfst en winter kun jij wedstrijd training volgen zodat je dichterbij een mooie beker kan komen. Wedstrijdtraining gaat om het verbeteren van je eigen inzicht, het verbeteren van de manier waarop je met de boot om gaat en het uiteindelijk winnen van een wedstrijd. Heb jij een goede dosis uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen? Wil je graag klaar zijn voor wedstrijdzeilen als de Corona maatregelen voorbij is? Meld je dan aan!

We horen je vragen, wanneer mag ik dan allemaal varen? Er van uitgaand dat het water vloeibaar is (dus geen ijs), gaan we trainen op de volgende data. We hebben 1 datum gereserveerd als optie mocht er 1 dag niet door kunnen gaan.
22 november 2020
13 december 2020
31 januari 2021
28 februari 2021
14 maart 2021
18 april 2021
16 mei 2021 - optie

Er zijn maar 12 plekken voor deze trainingen en de training zal doorgaan bij minimaal 6 deelnemers. Ken je iemand met een CWO 2 diploma die met je mee wil trainen, zodat je hem of haar kan verslaan natuurlijk, regel dan dat die persoon zich ook inschrijft! Je kan een optimist of Laser (Pico) van de club gebruiken, als je een eigen boot hebt is dat nog beter.

Kosten zijn €180 per deelnemer (160 euro voor eigen boot) en dan krijg je ook een warme trui, in de winter varen is namelijk minimaal zo koud als dat het leuk is. Voor deelname aan wintertrainingen is het noodzakelijk dat je degelijke kleding meeneemt, onder degelijke kleding verstaan we:
Lang wetsuit / streamer (4mm of meer) of droogpak (met minimaal thermobroek als onderkleding
Goede zeillaarzen - 4mm of meer met een goede zool (geen neopreen sokken)
Handschoenen
Heb je vragen over deze kleding of ben je op zoek naar voorbeelden wat goed is en waar je dit kan aanschaffen? We hebben een document met voorbeelden, stuur even een mailtje naar onderstaand adres en dan delen we dit document met jou.
Wanneer er weer wedstrijden gevaren worden gaan we als team naar een wedstrijd die niet op de Oosterplas gevaren zal worden. Het vervoer van de boten en de begeleiding zal door de ZVO geregeld worden. Voor dit evenement vragen we een vergoeding van 25€ per deelnemer en geldt een minimum van 6 aanmeldingen.

Inschrijven kan tot uiterlijk 15 november, wacht dus niet te lang met inschrijven via https://forms.gle/BDRVm6zsLApspEat5! Vragen kan je stellen via zvo.zeilles@gmail.com.

Groetjes,

Gijs en Sanne-Marije
Email address *
Welke naam komt er op de beker te staan?
Welk CWO heb je behaald? Neem dit alsjeblieft de eerste lesdag mee.
Clear selection
Wanneer is de winnaar geboren?
MM
/
DD
/
YYYY
Welke boot wil je varen?
Clear selection
Zijn er belangrijke dingen die wij als trainers zouden moeten weten?
Op welk emailadres kunnen we de ouders/verzorgers bereiken?
Op welk telefoonnummer zijn de ouders/verzorgers te bereiken?
Als ouders/verzorgers ga je akkoord met dat er foto's worden gemaakt en mogen worden gepost op social media.
Clear selection
Veiligheid bieden: Wij als trainers willen de veiligheid van de deelnemers kunnen waarborgen zeker nu met Corona. Daarom willen we jullie als ouders vragen om de kinderen niet de wedstrijdtraining te sturen als ze verkouden zijn of klachten hebben met betrekking op COVID-19. Gaat u hiermee akkoord?
Clear selection
Veiligheid bieden: Het is belangrijk dat de deelnemers gezond blijven en niet onderkoelt raken, daarom willen we vragen om passende kleding te regelen voor tijdens de lessen, hierbij kan je denken aan lange wedsuite, handschoenen, windstopper en goede waterschoenen. Als ouders/verzorgers zijn jullie verantwoordelijk voor het organiseren van passende kleding.
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy