Aanmeldingsformulier 2018/2019
Dit inschrijfformulier is bedoeld voor de inschrijving voor de selectierondes van HandbalSchool Brabant (met centrale training op zaterdag).

De centrale training is bedoeld voor de toptalenten! Naast training worden ook oefenwedstrijden, trainingsstages, HandbalScholen toernooi, toernooien in binnen en buitenland aangeboden. Verder biedt HandbalSchool Brabant aandacht aan krachttraining, keeperstraining, en is er sportmedische begeleiding (fysiotherapie en performance scan). HandbalSchool Brababant besteedt ook aandacht aan mentale vaardigheden, medische begeleiding. De kosten bedragen € 205,- voor minimaal 25 trainingen a 2 u (excl. extra activiteiten zoals toernooien).

Voor overige informatie en voorwaarden, zie website!

De selectierondes zullen zijn in Tilburg op zaterdag 1 september, zaterdag 8 september, met uitloop naar 15 september. Op deze dagen zullen ook ouderbesprekingen georganiseerd worden.

Persoonlijke gegevens
Achternaam (deelnemer) *
Your answer
Voornaam (deelnemer) *
Your answer
Geboortedatum (deelnemer) *
MM
/
DD
/
YYYY
Geslacht (deelnemer) *
Vereniging *
Your answer
E-mail adres (ouder/verzorger) *
Op welk email adres ben jij bereikbaar voor deze aanmelding/uitnodiging?
Your answer
Telefoonnummer (ouder/verzorger) *
Op welk telefoonnummer ben jij bereikbaar voor deze aanmelding/uitnodiging?
Your answer
Tot welke leeftijdsgroep behoor jij? *
De HandbalSchool Brabant kan op basis van groepsgrootte en kwaliteiten ervoor kiezen spelers in andere leeftijdscategorieën te plaatsen. In het verleden is dit met kleine aantallen gebeurd in overleg met betrokkenen. HandbalSchool Brabant heeft bij de meisjes 4 groepen, B, C, D, en E - jeugd, bij de jongens 3 groepen, B, C, en D jeugd. De Meisjes A-jeugd (2001) kunnen zich ook aanmelden. Afhankelijk van de inschrijvingen wordt er gekeken is of er ruimte is bij de meisjes oud. De HandbalSchool Brabant kan pas begin september hierover beslissen wanneer alle aanmeldingen binnen zijn. <br> HandbalSchool Brabant wil een pilot starten, mits voldoende interesse, om jongens A-jeugd toe te voegen aan de HandbalSchool. Wij willen eerst de interesse onderzoeken, bij voldoende grote groep kan er gestart worden. Bij onvoldoende grote groep wordt er gekeken naar aansluiting bij jongens oud. Meer informatie over de pilot is te vinden op de website.
In welk team speel jij?
Your answer
Op welke positie(s) speel jij? *
Your answer
Ben je links / rechtshandig? *
Samenwerking met scholen en partners
Heb jij interesse in trainingen met samenwerkingspartners van HandbalSchool Brabant *
Voor meer informatie, zie website van HandbalSchool Brabant. In het geval van interesse delen wij jullie contact informatie (telefoonnummer, email-adres) met onze samenwerkingspartners zodat wij jullie van informatie kunnen voorzien.
Required
Wil jij informatie over de in de vorige vraag aangevinkte interesses? *
Wanneer u ja klikt op deze vraag, zal de contactinformatie met deze partijen worden gedeeld, zodat zij met u contact op kunnen nemen. Bij ja klikken gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarde.
Welke mogelijkheden heb jij interesse in?
Geef aan in welke onderdelen jij interesse hebt? Let op wij delen dan jouw informatie met de betrokken samenwerkingspartners!
Ondertekening
Opmerkingen
Your answer
Ondergetekende geeft HandbalSchool Brabant toestemming de bovenstaande gegevens te delen met de trainers voor de selectierondes. De opgegeven informatie zal uitsluitend voor deze doeleinden gebruikt worden. Bij definitief insturen van de deelnemersovereenkomsten (na mogelijke selectie) wordt er uitgebreidere informatie gevraagd. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms