Inscripció Nens/es
Fomulari d'Inscripció pels nens/es participants en el taller d'Archikidz Girona 2019 que tindrà lloc el diumenge 22 de setembre al Claustre de la Mercè en horari de 10:00 - 13:30.

Per tal de rebre el correu de confirmació d'aquest formulari i les informacions relatives al taller, el primer que es demana és una adreça electrònica. Si no reps el correu, recorda mirar la carpeta SPAM. Si encara no el trobes, inscriu-te de nou tot indicant l'incident. Gràcies!

Més endavant, rebreu la invitació en format digital (així com tota la informació relativa al taller).

Autoritzo a ASSOCIACIÓ ARCHIKIDZ GIRONA a tractar les meves dades de caràcter personal per a la seva recollida, registre en els seus arxius i utilització amb la finalitat de gestionar l’enviament de comunicacions publicitàries incloent-se a l’enviament de newsletter. En base al nou Reglament General de Protecció de Dades, en qualsevol moment pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició enviant una sol·licitud a archikidzgirona@gmail.com

SORTEIG: Autoritzo a MONAPART NETWORK, SL a tractar les meves dades de caràcter personal per a la seva recollida, registre en els seus arxius i utilització amb la finalitat de gestionar l’enviament de comunicacions comercials, promocionals o publicitàries, incloent-se a l’enviament de newsletter. En base al nou Reglament General de Protecció de Dades, en qualsevol moment pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició enviant una sol·licitud a info@monapart.com.
Adreça electrònica *
Nom del nen o nena *
Cognoms del nen o nena *
Any de naixement: entre 2007 i 2012. (RECORDEU: de 7 a 12 anys) *
Sexe *
Codi Postal *
Nom de l'Escola del nen o nena
La persona que autoritza (pare, mare...) *
Nom i cognoms de persona que autoritza *
DNI de persona que autoritza *
Telèfon mòbil de persona que autoritza *
Indiqueu si hi ha algun aspecte de salut del nen o nena que calgui tenir en compte
Com has conegut el taller? *
Vols participar en el sorteig de "Eames Elephant" de Vitra gràcies a l'aportació de l'agència immobiliària MONAPART?
Captionless Image
Clear selection
Observacions, dubtes i suggeriments
La inscripció en aquest formulari accepta la possible aparició en les fotografies que es pugin realitzar durant l’activitat per a ús exclusiu de la la difusió del mateix taller. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy