Формулар за учесници "Mingle and Exploring Human Rights in Europe!"
Ве молиме да го потполните формуларот за учество до 31 март 2020, најдоцна до 23:59 часот! Сите податоци ќе се користат во рамките на проектот и после завршувањето на истиот ќе бидат уништени. РРОМА може да ве контактира за дополнителни податоци поврзани со организирањето на вашето патување до предвиденото место на оддржување на проектот!
Име и презиме *
Напишете го вашето име и презиме!
Your answer
Возраст *
Задолжително напишете го датумот на раѓање дд/мм/гг!
Your answer
Општина *
Наведете од која општина доаѓате!
Your answer
Контакт *
Задолжително наведете ваш е-маил и телефонски број за контакт!
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of RROMA-Kratovo. Report Abuse